Sedang cari skincare terbaik untuk kulit muka anda? Youth Shaklee la jawapannya! Youth Shaklee ialah produk penjagaan muka premium bertaraf antarabangsa yang direka khusus untuk kulit asia. Hubungi hotline Pengedar Youth Shaklee Malaysia di 012-346 1698.

 

 

Youth dihasilkan setelah melalui kajian selama 8 tahun dan telah disahkan oleh pelbagai ujian klinikal. So anda tak perlu risau tentang kualiti produk Shaklee Youth dan tahap keselamatan kulit anda.

 

Shaklee Youth : Skincare Shaklee 100% Selamat dan Bebas Bahan Kimia Berbahaya

100% bebas daripada hidrokuinon, merkuri, plumbum, phtalates, parabens dan pelbagai lagi bahan kimia atau racun lain.

Percayalah, ia sangat berbeza dengan pelbagai produk penjagaan kulit yang ada di pasaran.

 

Kebanyakan produk penjagaan kulit di pasaran mengandungi pelbagai bahan kimia terlarang yang bahaya. Produk-produk tersebut akan menyebabkan pelbagai masalah kulit dikemudian hari termasuklah KANSER KULIT.

 

Sebab tu ramai yang mula beralih kepada produk penjagaan kulit yang lebih natural. Isu yang timbul pula ialah produk tersebut tak berkesan untuk masalah kulit mereka.

 

Jangan risauuuu. Sekarang anda dah ada penyelesaian yang jauh lebih baik, selamat dan berbaloi.

 

Insyaa Allah dengan Youth Shaklee anda boleh dapatkan kulit cantik yang anda idam-idamkan selama ini tanpa terdedah kepada risiko pelbagai masalah kulit muka terutama kanser kulit.

 

6 Produk Penjagaan Kulit Muka Terbaik Dalam Rangkaian Youth Shaklee

 

  1. Luminious Gel Oil Cleanser – Pencuci Muka yang berfungsi untuk membersih, menghaluskan dan menjadikan kulit lebih berseri. Ia juga boleh digunakan sebagai ‘make-up remover’ bagi anda yang memakai mekap yang sederhana.

 

 

2. Perfecting Skin Toner – Penyegar yang berfungsi membersihkan kulit-kulit mati dan menhidratkan kulit serta membekalkan nutirisi yang diperlukan kulit

 

3. Youth Activating Serum – Serum penting untuk membina semula dan memperbaiki sel-sel kulit supaya lebih berseri dan muda.

 

 

4. Age Defence Moisturizer – SPF 50 – Pelembab dan Pelindung UV yang penting untuk melindungi, melembabkan dan menyuburkan kulit. Ia akan menjadikan tona kulit anda lebih sekata.

 

5. Advance Renewal Night Cream – Krim Malam sangat penting untuk menyokong proses pembaharuan sel kulit aupaya kulit anda nampak lebih halus, muda dan berseri.

 

 

6. Radiance C + E – Gabungan C & E yang sangat istimewa untuk menggebu, mencerahkan kulit serta mengurangkan kedutan / garis halus, pigmentasi/ jeragat dan membaikpulih agar tona kulit lebih cerah dan sekata.

 

Adakah Youth Shaklee Sesuai Untuk Kulit Sensitif?

Berita baiknya ye. Youth telah diuji sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

 

Youth telah melalui pelbagai ujian penting, antaranya ialah:

 

  • Ujian Dermatologi – Dijalankan oleh pakar kulit
  • Ujian Hypoallergenic – ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif
  • Ujian Non-comedogenic – Tidak menyumbatkan pori-pori
  • Ujian Ophthalmologist – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata

 

So, bagi anda yang memiliki kulit sensitif boleh gunakan produk Shaklee Youth sangat selamat untuk anda.

 

Nak dapatkan Set Shaklee Youth?

 

Sabar ye. Produk Shaklee Youth akan mula dijual di Shaklee Malaysia pada bulan Mac 2018 nanti. 

 

Untuk anda yang tak nak terlepas peluang untuk memilikinya, boleh hubungi kami untuk ‘pre-order‘ dulu sebab dijangkakan produk Youth sangat terhad dan sangat tinggi permintaannya.

 

Macam mana nak ‘pre-order‘?

 

Type ‘YOUTH‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!