Anda ada masalah cyst? Mesti anda risau bila doctor bagitahu cyst makin membesar. Lagi risau kalau cyst yang kelihatan dalam x-tray banyak. Selalunya pilihan yang ada ialah operate untuk buang cyst tersebut.

 

Apa Itu Cyst?

Cyst ialah sel tak normal yang boleh wujud di mana-mana bahagian tubuh. Ia mungkin berbahaya dan tidak. Ada cyst yang berisiko untuk berubah menjadi sel kanser. Yang pasti, kehadiran csyt boleh menyebabkan rasa sakit atau tidak selesa dan mengurangkan tahap kesuburan serta kesukaran memiliki cahaya mata.

 

Alternatif Untuk Kecutkan Cyst Secara Semulajadi Tanpa Pembedahan

Penghidap cyst selalunya akan dinasihatkan untuk mengubah gaya hidup, pemakanan dan rajin bersenam.

Bagi anda yang ingin ikhtiar untuk kecutkan cyst tanpa pembedahan, Anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan jus antioksida yang kaya dengan Polifenol. Cuma ia tidak menafikan saranan doktor anda ye. Sekiranya doktor merasakan pembedahan yang terbaik untuk situasi anda, sebagai contoh cyst tersebut mungkin menunjukkan ciri-ciri kanser, sebaiknya anda ikut saranan doktor.

Sebaliknya, jika doktor benarkan ikhtiar secara semulajadi dulu, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan Vivix Shaklee. Vivix ialah jus antioksida yang kaya dengan Polifenol. Kedua-dua nutrisi ini sangat penting untuk melindungi sel-sel tubuh, meredakan keradangan dan repair semula abnormal cell dalam badan anda.

 

Testimoni Cyst Kecut Dengan Vivix Shaklee

 

testimoni-cyst-kecut-dengan-vivix-shaklee

 

cyst kecut tanpa perlu bedah

 

testimoni-vivix-tumor-cyst-agen.jpg

 

 

Berapa Harga Vivix Shaklee?

Sebotol Vivix berharga RM475. Pembelian sebotol Vivix melayakkan anda dapat free membership dan Free Postage juga.

Lagi jimat dan untung kalau beli 2 botol Vivix, sihat dapat, dapat Free Keahlian Shaklee, dapat Free Postage dan Cash Back RM38. Sebab tu la ramai yang beli 2 botol terus.

 

 

Cara Beli Vivix Shaklee

Hubungi saya di 012-346 1698 untuk saya bantu anda dapatkan Vivix pada harga SUPER JIMAT walaupun hanya sebotol.

Pastikan anda dapatkan melalui saya, Agen Vivix Shaklee sah supaya anda dapat konsultasi cara pengambilan yang betul dan berkesan. Baru la pelaburan untuk kesihatan anda berbaloi.

 

Untuk reply lebih cepat boleh klik Link >> Nak Beli Vivix Shaklee <<.

 

COD Vivix Shaklee sekitar Cheras, Ampang, Wangsa Maju, Gombak, Sri Rampai, Setiawangsa, Hulu Langat, Kajang dan sekitar. Penghataran melalui pos/GDex ke seluruh Malaysia dan Singapore.

 

Erni,

Pengedar Shaklee Cheras, KL Dan Selangor

www.wasap.my/60123461698/KecutkanCyst