Assalamualaikum, selamat tengah hari

i am in my mission to touch more lives via Vivix Shaklee nak bantu ramai orang untuk hidup sihat. Bantu bagaimana?

 

Ramai rakyat Malaysia hari ini mengidap sakit kronik yang bukan disebabkan oleh kuman (be it virus or bakteria) tapi melarat2 dan terlalu ramai yang dapat penyakit2 ni umpama satu wabak walhal bukan ada kuman yang sebabkan penularan dan wabak

contohnya :

  1. diabetes
  2. penyakit jantung koronari
  3. tekanan darah tinggi
  4. kerosakan buah pinggang akibat ubat-ubatan

 

So apa yang menyebabkan penyakit2 ni menular luas walau takde vector yang menularkannya (vector = kuman)
puncanya ialah : makanan 🙂

 

Makanan hari ini yang menyebabkan hampir semua orang2 berusia mengidap penyakit2 metabolik mungkin ibu bapa kita salah seorang dari mereka yang dalam statistik pengidap diabetes, jantung dan darah tinggi dan pengambilan ubat-ubatan tidak dinafikan membantu mengawal, namun hakikat yang kita tak boleh tolak ialah, kita perlu standby dengan semua kesan sampingan akibat ubat2 tu termasuk kerosakan buah pinggang.

 

Sebab tu ramai pesakit diabetes akhirnya kena dialysis kitaran yang tak berubah pusat dialysis semakin bertambah dalam negara untuk menampung keperluan mereka yang memerlukan sebenarnya ada banyak ikhtiar yang boleh diambil untuk meminimumkan kesan buruk akibat penyakit-penyait kronik di atas beberapa hari lepas sedang saya buat kajian dan pembacaaan tentang vivix shaklee, saya temui satu testimonial hebat ini. seorang lelaki yang berketurunan diabetes dan mengidap diabetes untuk tempoh yang lama – 14 tahun.

 

Alhamdulillah akhirnya bebas dari penyakit ini selepas 7 bulan mengambil vivix…..ya mungkin ini rezeki dia untuk sembuhtapi tak mahukah kita kalau ibu atau ayah kita atau kita sendiri yang mendapat kesembuhan seperti beliau? dan jika kita tidak mahu mencuba dan berikhtiar dan hanya berserah kepada rawatan tipikal, bagaimana kita nak tahu jika ianya berkesan kan?

 

Siapa berusaha dia berjaya, inshaaALLAH

 

Seperti mana yang Nabi Muhammad saw pernah sebut dalam satu hadith sahih yang bermaksud :

 

untuk setiap penyakit, ada penyembuhnya

 

Maka ikhtiarlah. Bukan hanya berserah dan mengeluh tanpa berusaha sebab setiap ikhtiar kita turut mendapat pahala di sisi ALLAH

 

Testimoni Diabetis Pulih dengan Vivix

Testimoni Diabetis Pulih dengan Vivix Shaklee

 

Encik Jitendra yang bebas dari diabetes setelah 14 tahun menjadi pesakit kencing manis, selepas 7 bulan mengamalkan vivix shaklee secara konsisten.

 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan Vivix Shaklee, hubungi hotline kami 012-346 1698 sekarang juga!

 

 

 

2 comments on “Testimoni Vivix Shaklee untuk pesakit diabetes kencing manis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *