Tag: Berapa Harga Vivix Shaklee

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Anda nak beli Vivix Shaklee sendiri? Tapi tak tau cara beli vivix shaklee secara online terus daripada Shaklee HQ?

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Anda tak suka nak beli vivix shaklee melalui agen shaklee sebab malas nak contact atau nak kena whatsapp?

 

Atau anda nak beli vivix shaklee tapi malas nak kena pergi bank in duit atau transfer ke akaun pengedar Vivix shaklee untuk order vivix shaklee tu?

 

Memang betul. Ramai lagi kat luar sana yang ada masalah nak beli vivix macam anda. Ada yang lebih prefer beli vivix shaklee secara online terus daripada shaklee hq sebab boleh guna kredit kad ?

 

Tak kisah la walau apa pun alasan anda. Yang penting anda nak tau cara beli vivix shaklee online kan?

 

Okay, jom saya kongsikan cara beli vivix shaklee secara online

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee Hq

Caranya sangat senang. Anda cuma perlu klik kat icon kat bawah ni yang automatik akan bawak anda masuk ke website shaklee.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Klik sini untuk Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Anda cuma perlu tick ‘Agree’ dan Next”.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ9
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Kemudian isikan berapa jumlah botol vivix yang anda nak.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ8
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Isikan details tentang diri anda, pastikan no henpon dan alamat betul ye. Kalau tak nanti susah abam gdex/citylink/pos laju nak hantar. Hehe

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ7
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Lepas tu klik çontinue’ dan semak semula order. Kalau dah semua dah betul, klik ‘proceed for payment’ untuk teruskan ke bahagian pembayaran.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Lepas complete maklumat pembayaran klik ‘çonfirm payment’.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Masukkan details kad kredit atau kad debit anda. No CCV ialah nombor 3 digit kat bahagian belakang kad kredit/debit(yang dekat sebelah tempat sign tu).

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Follow je sampai settle ?

 

Kalau anda buat order vivix shaklee tu sebelum pukul 3pm, Insyaa Allah esoknya dah boleh sampai. Cuma kalau area terpencil tu lambat sikit la. Dalam 4-5 hari bekerja.

 

Oh ye, istimewanya Vivix Shaklee ialah ianya Free Delivery. Maksudnya tak kira la berapa botol pun anda beli, shaklee hq tak caj postage pun. Best kan?

 

Senang je kan cara nak beli vivix shaklee online terus dari shaklee hq? ?

 

Nak beli Vivix Shaklee sekarang?

 

Jom order vivix shaklee online!

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Klik sini untuk  Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Kalau perlukan bantuan boleh hubungi hotline kami kat bawah ni ye:

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Harga Vivix Shaklee 2017

Harga Vivix Shaklee 2017

Nak Beli Vivix Shaklee tapi tak tau harga Vivix Shaklee. So, anda nak tau la berapa harga sebotol vivix shaklee dulu?

 

Harga Vivix Shaklee 2017
Harga Vivix Shaklee 2017

 

 

Harga Vivix Shaklee 2017

 

Selain daripada nak tau pasal harga Vivix anda nak tau jugak sebotol vivix shaklee boleh tahan berapa lama?

 

okay, jom saya sharekan serba sedikit tentang info Vivix Shaklee yang famous sangat ni.

 

Saiz standard sebotol vivix yang dijual boleh shaklee malaysia ialah 150ml

 

So, kalau ada Pengedar Vivix Shaklee lain bagitau saiz Vivix yang dia jual lebih kecik atau lebih besar, sila jangan beli ye. Tandanya Vivix yang dia jual tu tiruan. Produk tiruan ni bahaya tau. Kalau nak beli pastikan hanya yang original. Nak selamat boleh beli daripada Pengedar Vivix Shaklee terbaik daripada vitaminibu.com ni je k ?

 

Rasa Vivix Shaklee Masam-Manis

 

Haa, kalau anda nak tau, Vivix Shaklee ni rasa dia masam-masam manis dan sedikit kelat kat hujung dia. Ala-ala Ribena tu. Tapi bagi saya best lagi Vivix sebab lagi berkhasiat untuk kesihatan dan awet muda.hihi

 

Lagi 1 istimewanya Vivix Shaklee ialah ia tidak akan beku kalau disimpan dalam ‘freezer’ atau di bahagian beku. Cuba la try. Confirm dia macam tekstur asal jugak ?

 

Sebotol Vivix Shaklee Tahan Berapa Lama?

Kalau ikut dose minima yang ditetapkan oleh saintis shaklee, sebotol Vivix boleh tahan selama sebulan. Kalau makan kurang daripada dose minima yang dicadangkan takut tak berkesan pulak nanti. So, rugi je la beli kan?

 

Harga Sebotol Vivix Shaklee

 

Harga sebotol Vivix yang ditetapkan oleh Shaklee Malaysia ialah Rm503.50

Dan untuk setiap pembelian walau hanya sebotol Vivix Shaklee anda layak dapat Free Delivery. Agen Vivix Shaklee di seluruh Malaysia kami boleh arrangekan COD Vivix atau delivery terus ke rumah anda.

 

Harga Vivix Shaklee 2017 Untuk Sebotol Shaklee Vivix
Harga Vivix Shaklee 2017 Untuk Sebotol Shaklee Vivix

 

Nak beli Vivix Shaklee pada harga yang lagi jimat?

Dapatkan 2 botol Vivix pada harga RM860 je dan anda layak dapat:

1.Free Membership / Keahlian Shaklee ( bernilai RM69)

2. Free Delivery

3. Cash Bonus RM30+ yang akan dikreditkan terus ke akaun bank anda oleh Shaklee Malaysia

 

Harga Vivix Shaklee 2 Botol Free Membership
Harga Vivix Shaklee 2 Botol Free Membership

 

 

Harga 2 botol Vivix hanya RM860 je tau!

 

Nak beli Vivix Shaklee pada harga yang Lagi Murah, Super Jimat dan berbaloi-baloi?

 

Beli 6 botol Vivix terus pada RM2,520 dan anda layak dapat :

1.Free Membership / Keahlian Shaklee ( bernilai RM69)

2. Free Delivery

3. Cash Bonus RM200+ yang akan dikreditkan terus ke akaun bank anda oleh Shaklee Malaysia

 

Harga Vivix Shaklee 6 Botol Free Membership Free Delivery Dapat Cash Bonus Rm200
Harga Vivix Shaklee 6 Botol Free Membership Free Delivery Dapat Cash Bonus Rm200

 

 

Beli 6 Botol Vivix Pada harga RM2,520 je

So, berapa botol Vivix Shaklee yang anda nak?

1 Botol Vivix?

2 Botol Vivix?

atau 6 Botol Vivix?

 

Nak Beli Vivix Shaklee Online?

 

Beli Vivix Shaklee Online dari Shaklee HQ
Klik Sini Untuk Beli Vivix Shaklee Online dari Shaklee HQ

 

 

Atau Hubungi  012-346 1698 untuk dapatkan harga istimewa yang ditawarkan di atas.

 

 

Nak cari Pengedar Vivix Shaklee yang berdekatan dengan anda untuk COD Vivix Shaklee ? Klik sini >>Senarai Pengedar Vivix Shaklee 2017<<

 

Yang benar,

Erni Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Anda!