Set Kurus Shaklee Paling Popular 2023 malah sejak sekian lama sebab ia berkesan untuk bantu kurus lebih cepat tanpa perlu terseksa berlapar. Lagi istimewa kerana harganya sangat berbaloi dengan kualiti produknya. So tak hairanlah set kurus shaklee menjadi pilihan ramai pengamal Diet Intermittant Fasting, Diet Keto dan lain-lain.

 

Set Kurus Shaklee Paling Popular 2023

Ada 5 jenis produk dalam Set Kurus Shaklee :

Lecithin Shaklee

Lecithin Shaklee berfungsi sebagai ’emulsifier’. Ia akan menguraikan lemak-lemak makanan yang baru dimakan kepada saiz yang lebih kecil supaya mudah diserap untuk diangkut keluar dari badan. Lecithin sangat penting kerana ia dapat membantu mengurangkan risiko pertambahan lemak baru. Ia juga akan menggalakkan penggunaan lemak sebagai tenaga.

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee membantu meningkatkan kadar metabolik, membakar lemak dan mengawal paras lemak yang sihat. Selain itu ia juga boleh membantu meningkatkan rasa kenyang dan meningkatkan paras insulin yang sihat(insulin penting untuk mengekalkan berat badan yang sihat).

Herblax Shaklee

Herblax ialah sumber serat yang berfungsi untuk melancarkan pencernaan dan melawaskan pembuangan serta membersihkan kerak-kerak najis di dalam usus. Ia juga akan bantu detox usus besar dan legakan sembelit.

Cinch Shake Shaklee

Cinch Shake Shaklee ialah minuman protein Non GMO yang tinggi serat dan kaya dengan Leucine. Leucine diperlukan untuk badan membina lebih banyak otot semasa proses penurunan berat badan. Otot penting untuk mengelakkan kulit menggeleber setelah kurus. Cinch Shake juga bersifat rendah indeks glisemik dan boleh memberikan rasa kenyang lebih lama. Selain itu ia juga merupakan ‘meal replacement’ dan sangat digemari oleh mereka yang nak ‘skip’ makan.

Vivix Shaklee

VIVIX SHAKLEE paling penting untuk boostkan metabolisme, dan kawal selera makan dan hilangkan craving kepada makanan manis.

Cinch Chocolate Shaklee tu free untuk pembelian bulan February 2023 je ye

 

Cara Kurus Dengan Cepat Tanpa Ubat Kurus

Semua orang suka kalau dapat kuruskan badan dengan cepat. Lagi cepat lagi bagus. Tu yang ramai orang sanggup pilih jalan pintas dengan makan ubat kurus yang boleh mendatangkan masalah kesihatan untuk jangka pendek dan jangka panjang. Akhir ramai yang berakhir di katil-katil hospital. Naudzubillahiminzalik

12 Tips Kuruskan Badan Tanpa Ubat Kurus Dan Tak Perlu Terseksa Berlapar

1.Set minda untuk kurus sihat perlukan masa dan usaha yang konsisten

2.Letak target bila nak kurus dan berapa kilogram yang perlu diturunkan

3.Banyakkan minum air putih dan amalkan minum air sebelum makan

4.Tukar snack kepada buah-buahan yang kurang gula

5.Elakkan makanan atau minuman manis

6.Pilih makanan yang lebih sihat dan berkhasiat

7.Elakkan makanan proses dan makanan segera

8.Bersenam sebaiknya setiap hari atau sekurang-kurangnya 3 kali seminggu

9.Tidur awal untuk elakkan lapar dan termakan ditengah malam

10.Tambahkan protein dalam diet harian untuk bagi rasa kenyang lebih lama

11.Tambahkan omega 3 untuk kurangkan craving dan percepatkan proses pembakaran lemak

12.Dan yang paling penting amalkan Set Kurus Shaklee yang dah lengkap dengan nutrisi penting dan minuman protein yang berfungsi sebagai ‘meal replacement’

Sekiranya anda menjalankan diet Intermittent Fasting anda wajib ambil Set Kurus Shaklee ni.

Berminat nak dapatkan Set Kurus Shaklee? Boleh klik je dan beli >> SET KURUS TERBAIK <<