Selalu kami mengatakan bahawa Set Bersalin Shaklee adalah Set Bersalin yang selamat buat ibu dan bayi yang menyusu dengan susu ibu, dan juga yang terbaik antara semua jenama yang ada.

 

Mengapa kami berani mengatakan begitu?

 

Sebab kami telah menggunakannya sejak 1997 dan setakat ini Set Bersalin Shaklee telah memberi terlalu banyak manfaat kepada kesihatan penggunanya sehingga hari ini.

 

Antara feedback positif yang kami perolehi dari pengguna Set Bersalin Shaklee sejak tahun 1997 ialah :

  1. Lebih bertenaga dan sihat sepanjang proses berpantang.
  2. Tidak stress dan tidak murung semasa berpantang.
  3. Susu jadi banyak berbanding pengalaman menyusu anak lain.
  4. Pulih dari luka bersalin dalam tempoh yang cepat.
  5. Bayi tidak kembung (tidak colic)
  6. Bayi lebih tenang dan kenyang
  7. Bayi tidak mendapat alahan dan tidak kuning (jaundice)
  8. Badan sihat dan tidak sakit semasa dan selepas tempoh berpantang.

 

 

 

Di bawah ini kami sajikan review dan testimoni dari obu-ibu berpantang yang telah menggunakan set bersalin Shaklee :

 

 

 

Review seterusnya :

 

 

 

Testimoni seterusnya lagi :

 

 

 

 

Lagi testimoni, review dari pengguna :

 

 

 

 

Dan testimoni lagi :

 

 

 

Saya sendiri secara peribadi seorang pengguna Set Bersalin Shaklee set premium sejak tahun 1997.

 

 

Mari kita lihat apa kata beliau :

 

Pengalaman saya menggunakan set berpantang Shaklee sangat lah Fantastik, menyebabkan kesihatan saya pulih dengan begitu cepat sekali berbanding sebelum-sebelum ini.

Yang ketaranya dalam masa 2 minggu kawan-kawan yang ziarah mengatakan muka saya dah merah semula tidak seperti wanita dalam pantang anak kelima berbanding dulu dua bualan masih pucat lagi.

 

 

Yang paling istimewa dan mengujakankan sekali,  pertama kalinya saya mampu menyusukan bayi saya dengan susu badan sepenuhnya.

Ke empat-empat baby sebelum ni, susu memang tak berapa ada dan tak lancar dan amat menyakitkan, so memang dikira gagal dan susu kering semasa dalam pantang.

Sebelum ini saya mengira saya memang tidak mampu menyusukan, tetapi ternyata saya adalah normal cuma disebabkan kekurangan kalsium yang ketara dan lain-lain zat menyebabkan terjadinya masalah tersebut.

 

 

Kesihatan baby pula kali ni memang berbeza, kalau dulu membesar guna susu lembu, banyak sekali masalah-masalah seperti demam, cirit birit, kembung dsb, maka si ibu pun kerap lah MC, ubat pun bermacam-macam warna yang doktor akan preskrip, tapi anak kelima ni

 

Alhamdulillah tak pernah ke klinik sehingga berumur 2 tahun dimana satu nurseri dijangkiti chicken pox, my baby paling lambat kena dan paling cepat sembuh, dalam masa 4-5 hari sahaja dan tak banyak..kalau setakat selsema siang hari,

 

sepanjang malam menyusu, keesokkan pagi kering dengan sendirinya, dengan syarat si ibu which is me..tidak mengabaikan my supplemen. This is really my succes story about set dalam pantang Shaklee.

 

Alhamdulillah

 

 

Oleh kerana kebaikan dan manfaat yang sangat banyak dalam Set Bersalin Shaklee inilah menyebabkan kami berani mengatakan bahawa inilah Set Bersalin Terbaik untuk kesihatan ibu dan juga bayi.

 

Untuk membaca maklumat lanjut berkenaan pengalamn puan berkenaan dengan Shaklee, anda boleh membacanya di website beliau ini.

 mak uda

Hari ini setelah 16 tahun menjadi pengguna Shaklee, puan berkenaan yang kini berusia 51 tahun adalah seorang wanita jelita yang sihat dan bertenaga pada usia ini.

 

Tidakkah puan-puan juga mahu sihat dan cantik sepanjang hayat seperti ini?

 

Bagi ibu-ibu yang ingin mendapatkan Set Bersalin Shaklee anda dari kami, anda boleh mendapatkannya dengan 3 langkah mudah berikut :

 

 

 

Hubungi saya di saluran berikut untuk mendapat konsultasi cadangan produk atau pilihan pakej Shaklee yang sesuai untuk anda.

 

 

 

 

 

 

1 comment on “Testimoni Set Bersalin Shaklee – Review pengguna sejak 1997”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *