Alhamdulillah syukur kepada ALLAH. Setiap hari satu demi satu feedback positif customer terhadap Set Bersalin Shaklee kami perolehi. Dan setiap kali itu hati kami terasa sebak sangat kerana amat gembira dengan kesan positif pelanggan kesayangan kami menggunakan Set Berpantang Shaklee.

Testimoni Set Berpantang Shaklee - Aya

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Jika sebelum ini kami berkongsi Testimoni Set Berpantang Shaklee dari Puan Diana Joseph dari Sabah, yang amat gembira kerana setelah menggunakan Set Bersalin Shaklee susu bertambah banyak dan berjaya breastfeed bayinya.

Kali ini kami bawakan Testimoni Set Berpantang Shaklee dari puan Sabariah dari Ipoh.

Puan Sabariah Bersalin anak ketiga secara Pembedahan Cesarean (Czer) begitu juga anak pertama dan kedua beliau.

Secara ringkasnya Puan Sabariah merasai Kebaikan berikut setelah mengambil Set Bersalin Shaklee

  1. Luka pembedahan kering dengan cepat
  2. Keseluruhan pemulihan lepas bersalin sangat cepat.
  3. Bayi tidak kuning dan tidak kembung
  4. Susu banyak dan pekat
  5. Badan tidak letih, kepala tidak pening dan mood tenteram ( tidak stress )
  6. Bertenaga walau tak cukup rehat

 

Untuk mengetahui dengan lebih lengkap pengalaman beliau, jom kita lihat Review puan Sabariah terhadap Set Bersalin Shaklee.

 

Pengalaman saya menggunakan Set Bersalin Shaklee Set Extra
—————————————————————————-
Syukur, alhamdulillah saya dapat menempuh tempoh berpantang anak yang ke 3 dengan tenang dan bertenaga. Saya mengalami tempoh berpantang yang amat mencabar ketika anak pertama dan anak kedua.

Buat makluman saya melahirkan ketiga-tiga anak secara pembedahan.

Semasa anak pertama, saya ditahan wad selama satu minggu kerana mengalami komplikasi tumpah darah (Post Partum Hemorrhage).

Bayi saya dapat pulang ke rumah pada ari ketiga namun saya masih di wad.Perasaan saya amat sedih kerana tidak dapat menyusukan anak sulung saya.

Selepas keluar dari wad saya mengalami gangguan emosi kerana kesakitan pada tempat luka bersalin dan menyebabkan luka lambat pulih. Ketika itu saya ambil Set Bersalin Jamu dan Pati Ikan Haruan.

Ketika anak kedua pula alhamdulillah saya berjaya menyusunya walau selepas pembedahan.

Namun kali ini luka saya semakin teruk dan lebih lambat pulih berbanding semasa anak sulung.Luka saya berair dan sedikit terbuka. Bayangan perasaan saya waktu itu. Ketika itu saya turut makan Set Bersalin Jamu dan Pati Ikan Haruan.

Oleh kerana luka berair dan terbuka sedikit itu saya perlu berulang setiap hari ke klinik untuk menjalani dressing / mencuci luka pembedahan. Kali ini badan saya terasa sangat sait dan lebih lambat pulih berbanding sebelum ini.

Serik dengan pengalaman luka lambat pulih semasa anak pertama dan anak kedua, saya berhasrat mencuba Set Bersalin Shaklee. Setelah mencari di internet akhirnya saya membeli Set Bersalin Shaklee dari Vitamin Ibu kerana maklumat Set Bersalin Shaklee dari blog ini amat lengkap.

 

Saya telah memilih Set Bersalin Shaklee Extra yang mengandungi ESP,Vitalea,Vitamin C, B Complex dan Zinc. SubhanALLAH kesannya amat menakjubkan!!

 

Saya berpantang di rumah mertua. Di sana kakak dan adik ipar pelik melihat kesihatan saya yang amat baik dan kadar kesembuhan yang luar biasa cepat bagi seorang yang bersalin secara Pembedahan Cesarean Section (Czer atau C-Sect).

 

Mereka terkejut melihat saya boleh berjalan laju tak seperti orang baru lepas dibedah. Jangan kata mereka saya sendiri terkejut dengan pekara itu.

 

Saya merasakan kecergasan yang amat tinggi sepanjang proses berpantang dan luka juga kering dan pulih dalam masa kurang 2 minggu.

Dari segi Penyusuan pula saya dapati susu saya kali ini adalah pekat berbanding semasa saya menyusu anak pertama dan anak kedua. Saya juga dapati bayi saya lebih tenang dan lebih puas bila menyusu berbanding bayi saya sebelum ini.

Kesihatan dan pertumbuhan bayi saya juga amat baik. Yang paling saya kagum ialah bayi saya langsung tak kembung dan juga tak mendapat jaundice, alhamdulillah.

Syukur Alhamdulillah, Allah permudahkan semua.

—————————————–

 

Begitulah perkongsian Testimoni Set Bersalin Shaklee dari puan Sabariah yang amat berpuas hati dengan Keberkesanan dan Kebaikan Set Bersalin Shaklee terhadap pemulihan selepas Bersalin secara Pembedahan.

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin

Alhamdulillah sebagai penjual kami amat gembira, teruja dan sebak…..segala perasaan yang gembira hadir melihat kejayaan customer kami pulih dengan ikhtiar Shaklee.

Semoga anda mendapat manfaat dari perkongsian kami ini. Klik link ini sekiranya anda mahu mendapatkan maklumat lanjut berkenaan SET BERSALIN SHAKLEE 

Nak tau harga set bersalin shaklee?

 

Jom tengok Harga Set Bersalin Shaklee kat sini >> Harga Set Bersalin Shaklee <<

 

Nak dapatkan set bersalin shaklee sekarang?

 

Type ‘SET BERSALIN SHAKLEE‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!