Alhamdulillah, beberapa hari sebelum hari raya Aidilfitri menjelma, kami di Vitaminibu.com dihadiahkan dengan satu berita gembira oleh pelanggan setia kami.  Beberapa jam sebelum berbuka puasa, kami menerima satu SMS dari pelanggan kami ” Salam sis, Dr Zubaidi recommend blog you untuk set bersalin shaklee

Wah teruja sangat kami mendapat sms berkenaan. Kami terus masuk ke blog Dr Zubaidi untuk melihat apakah yang Dr Zubaidi tulis tentang blog kami dan Set Bersalin Shaklee. Berdebar-debar juga sebenarya, almaklumlah rata-rata para doktor tidak berapa setuju dengan konsep supplement dan vitamin ini. huhuhu

 

Alhamdulillah setelah kami membaca tulisan Dr Zubaidi , kami berasa amat gembira dan lebih yakin lagi untuk membantu para ibu untuk mendapatkan vitamin Shaklee sepanjang tempoh hayat mereka, seperti yang disebut oleh Dr Hamid Arshat dalam satu nasihat beliau berkenaan vitamin dan wanita :

 

Wah dah lari sikit ni, hehehe….ok apa yang Dr Zubaidi tulis dalam blog beliau ialah tentang bagaimana ESP Shaklee dan Vita-Lea Shaklee amat bermanfaat buat ibu dalam pantang.

 

Artikel Dr Zubaidi tu bertajuk : Nutrisi untuk tempuh berpantang, di akhirnya ada menyelitkan link ke blog kami ini sekiranya ada ibu yang ingin mendapatkan set bersalin shaklee 🙂

 

Alhamdulillah….

 

hanya ALLAH yang maha mengetahui, yang tahu betapa bersyukurnya kami setelah artikel ini diterbitkan.

 

Selama ini kami menceburi Shaklee, sebenar-benarnya adalah untuk berkongsi kebaikan Produk Shaklee dengan pengguna terutama golongan ibu. Memandangkan kepakaran kami lebihd alam aspek Set Bersalin Shaklee dan Set Kehamilan atau Set Mengandung Shaklee dan juga Set Penyusuan Shaklee untuk ibu menyusu.

 

Bayangkan ye, bila kita tahu satu produk ni bagus, berkesan dan juga harga murah atau mampu milik, tapi ramai yang tak tahu mengenai produk ni,

 

dan mereka yang tak tahu ni pula dalam tak sedar mereka mengambil produk vitamin yang tiruan, penuh dengan pewarna tiruan,, yang lambat hancur bila dalam perut, malah ada yang menyebabkan batu dalam hempedu sebab tak hancur langsung….

 

 

 

Lihat pil obimin yang tidak hancur dalam air setelah 4 jam, sama tak macam gambar di bawah?

 

Gambar batu dalam hempedu

 

 

dan ada pula yang makan minyak ikan yang di ambil dari hati ikan semasa pregnant, tanpa mereka ketahui bahawa hati ikan tu penuh dengan toxic dan logam berat yang beracun….ibu-ibu yang tidak tahu ini mengambil minyak ikan semasa hamil dengan niat nak bagi baby dapat DHA untuk pertumbuhan otak….

 

namun malangnya kerana tersalah pilih dan ambil minyak ikan yang ada tercemar dengan logam berat, bayi akhirnay lahir dengan pelbagai masalah seperti autisme, eczema, malah kecacatan yang mana zaman dulu takde pun berlaku….

 

puncanya kenapa ibu-ibu?  puncanya kerana apa yang kita makan semasa hamil, TERUTAMA SUPPELEMENT yang ibu makan semasa hamil , banyak yang tercemar, sintetik, tiruan, penuh pewarna dan bahan kimia, yang akhirnya memudaratkan bayi dan juga ibu.

 

Justeru itu, kami yang tahu ada produk yang 100% selamat, yang dah 98 tahun dihasilkan dan digunakan oleh umat manusia tanpa sebarang bahaya (98 tahun dalam dunia, maksudnya produk betul-betul selamat dan berkesan la kan 🙂  Vita Lea tu dah 98 tahun dalam dunia ni : ) dan Vita Lea adalah komponen wajib dalam Set Bersalin Shaklee) maka kita akan rasa sangat sangat sangat bertanggung jawab untuk menyebarkan maklumat ini.

 

Agar ibu ibu lain turut mendapat faedah dan kelebihan kesihatan seperti yang kami nikmati dengan Shaklee sejak tahun 1997.

 

Dan dengan terbitnya artikel Dr Zubaidi berkenaan supplement semasa berpantang ini, kami rasa bersemangat untuk meneruskan langkah ini dan semakin yakin untuk mencadangkan Set Bersalin Shaklee kepada ibu berpantang.

 

Semoga ALLAH SWT merahmati dan meredhoi usaha kecil kami ini.

Sekiranya ibu-ibu mahu mendapatkan Set Bersalin Shaklee, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :