Produk Shaklee turun harga? Betul ke Harga Shaklee 2018 ni dah takde GST? Boleh percaya ke ni sebab kebanyakan produk lain kat pasaran tak turun pun. Lagi naik ada la.

 

Betul. Start 1 Jun 2018 semua produk Shaklee dijual TANPA GST. Ni memang ‘genuine’ tau. Shaklee Malaysia takde naikkan harga produk shaklee sebelum pelaksanaan ‘Zero GST’ tak macam kebanyakan company lain buat tu.

So memang semua produk shaklee turun harga sebanyak 6% tau. Siapa yang biasa beli memang suka sangat sebab dapat jimat banyak.hehe

 

Nak tau Harga Produk Shaklee yang terbaru? Jom tengok senarai harga Produk Shaklee yang berkuatkuasa 1 Jun 2018.

 

Senarai Harga Shaklee 2018

Senarai Harga Shaklee 2018 – Betul Ke Produk Shaklee Turun Harga - Basic H - Dishwash Shaklee

Senarai Harga Shaklee 2018 – Betul Ke Produk Shaklee Turun Harga - Harga Youth Shaklee

Murahkan Harga Produk Shaklee yang baru ni?

 

Anda nak beli Shaklee sekarang?

 

Klik sini untuk beli produk shaklee terus daripada Shaklee HQ >> Beli Shaklee Online <<

 

Kalau anda prefer beli produk shaklee melalui pengedar shaklee atau agen shaklee, klik sini untuk lihat >> Senarai Pengedar Shaklee << berdekatan anda. 

 

Sebenarnya anda boleh beli Produk Shaklee pada harga yang lagi murah tauuu. Nak tau caranya?

 

Senang je. Anda cuma perlu Daftar Jadi Ahli Shaklee dan automatik anda akan dapat DISKAUN sebanyak 15% – 25% untuk semua produk shaklee yang anda beli. Lagi JIMAT dan UNTUNG, anda juga akan dapat point tiap kali beli produk dan anda berpeluang untuk dapat ‘Cash Bonus’ walaupun hanya makan sendiri je. Bestkan?

 

Kenapa Perlu Beli Produk Shaklee Dari Kami?

Eksklusif untuk semua pelanggan kami, anda akan dibimbing tentang cara pengambilan produk shaklee yang betul. Anda juga tak perlu risau tersilap pilih produk sebab kami akan consult anda untuk pastikan anda dapat produk yang terbaik mengikut keperluan kesihatan anda.