Dijangkiti Virus Covid19 merupakan perkara yang ingin dielakkan oleh semua orang. Tapi walaupun dah cuba sedaya-upaya tetap dijangkiti juga. Semuanya kerana virus ni sangat halus dan tak dapat dilihat oleh mata kasar, maka ramai yang dijangkiti tanpa sedar. Bila dah ada symptom baru la mereka pergi hospital untuk jalani ujian untuk menentukan positif atau tidak.

 

Pengalaman Sembuh Dari Covid19 Dengan Vitamin Shaklee

 

En Faiz merupakan salah seorang ahli Jemaah tabligh. Beliau berasal dari Kelantan. Sebaik di sahkan positif Covid beliau dimasukkan hospital selama 10 hari. Alhamdulillah asbab ikhtiar kuatkan sistem pertahanan badan dengan Vitamin Shaklee, beliau berjaya sembuh.

Sampai ke saat entri ni ditulis, masih tiada ubat yang boleh merawat Covid19. Doktor dan pasukannnya hanya akan merawat symptom. Contoh kalau ada masalah demam, doctor akan bagi ubat demam. Begitu juga dengan symptom-simptom yang lain.

Jom baca screenshot antara En Faiz dan juga Master Hj Roslan. Semoga ianya memberi ilham kepada kita semua tentang cara untuk sembuh daripada covid19.

 

Sembuh Covid19

 

sembuh covid

 

pulih covid

berjaya sembuh covid

 

pulih covid19

 

sembuh covid19 dengan shaklee

 

berjaya sembuh covid19 dengan vitamin shaklee

 

berjaya sembuh covid dengan shaklee

 

pengalaman sembuh covid19

 

pengalaman jemaah tabligh sembuh covid19

 

Berminat nak dapatkan vitamin Shaklee untuk kuatkan sistem pertahanan badan?

Klik link ni >> Nak Vitamin Untuk Kuatkan Sistem Pertahanan Badan <<