Since saya buat bisnes shaklee online, memang kebanyakan yang Daftar Ahli Shaklee dengan saya pun datang melalui online jugak. Termasuklah Pengedar Vivix Shaklee Miri ni.

Pengedar Shaklee Miri / Brunei Agen Shaklee Miri COD Shaklee Miri Dan Brunei Daftar Ahli Shaklee
Pengedar Shaklee Miri

 

So far kebanyakan yang PM nak daftar ahli shaklee lepas baca blog vitaminibu.com dan yang tengok sharing saya di FB.

Yang nak daftar ahli shaklee ada 2 kategori.

 

Kategori pertama ialah yang nak jadi ahli shaklee untuk makan sendiri. Diorang ni memang bijak.

 

Sebab diorang tau kalau jadi ahli boleh dapat beli vitamin shaklee dan produk shaklee lain pada harga ahli.

 

Lagi untung sebab tiap kali beli dapat point pembelian. Points tu semua nanti shaklee bayar cash bonus tau ?

 

Katergori ke 2 ialah yang nak daftar ahli shaklee untuk buat bisnes shaklee.

 

Diorang ni lagi pandai. Sebab selain dah tau produk shaklee sangat bagus, diorang jugak nampak peluang jana pendapatan yang shaklee tawarkan.

 

So far, yang daftar ahli shaklee untuk buat bisnes shaklee ni la yang jadi agen shaklee saya ataupun wakil pengedar shaklee di bawah rangkaian kami.

 

Dalam ramai-ramai yang daftar ahli shaklee dengan saya, antara pengedar shaklee yang terbaru di rangkaian kami ialah kak Madinah.

 

Kak Madinah ni pengedar shaklee Miri. Dia la agen shaklee Miri dan dia juga yang uruskan COD produk shaklee untuk rakyat brunei yang ingin beli produk shaklee di miri. Sebab Shaklee tiada di Brunei

 

So, kalau korang nak COD Shaklee di Miri boleh la cari kak madinah ni di 014-686 0480.

 

Kalau tak silap saya kak Madinah ni dulu jumpa saya di posting fb saya.

 

Nak join jadi ahli shaklee untuk jadi wakil pengedar shaklee di negeri korang?

Hubungi hotline kami di 012-346 1698 sekarang juga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *