Anda nak cari Pengedar Shaklee Semenyih, Seri Kembangan & Bandar Seri Putra? Tahniah! Anda dah pun jumpa. Saya lah Agen Shaklee di area Semenyih, Seri Kembangan & Bandar Seri Putra yang anda cari tu.

 

Pengedar Shaklee Semenyih, Seri Kembangan, Bandar Seri Putra - Agen Vivix Shaklee Semenyih, Seri Kembangan, Bdr Seri Putra (1)

Pengedar Shaklee Semenyih, Seri Kembangan, Bandar Seri Putra

 

Saya juga boleh COD Shaklee untuk area Kajang, Bangi, Serdang dan Balakong. Hubungi saya di 012-360 3750 dan saya Fatiha Pengedar Shaklee Semenyih akan bantu anda dapatkan produk shaklee yang anda inginkan secepat mungkin.

3 Sebab Kenapa Mesti Beli Produk Shaklee Daripada Saya

 

1. Saya Ialah Pengedar Shaklee area Semenyih, Seri Kembangan & Bandar Seri Putra yang serius dan komited menjalankan Bisnes Shaklee. Insyaa Allah saya boleh dihubungi pada bila-bila masa sahaja.

 

2.Saya boleh memberikan konsultasi tentang produk terbaik untuk keperluan anda beserta dengan pengambilan produk yang betul dan berkesan seperti yang disarankan oleh Pakar Nutrisi Shaklee. So, Anda tak perlu risau tentang risiko beli produk shaklee tapi tak tau cara nak makan.

 

3. Saya ialah Pengedar Shaklee yang mempunyai ‘Ready-Stock’ yang FRESH daripada Shaklee HQ. So, anda dah tak payah risau tentang produk tiruan atau pun yang dah expired.

 

Berminat nak buat Bisnes Shaklee?

 

Jom saya kongsikan 5 sebab kenapa anda perlu sertai group kami.

 

5 Sebab Penting Kenapa Anda Perlu Sertai Group Pengedar Shaklee Terbesar di Malaysia

1.Group kami di asaskan oleh Pengedar Shaklee Tertinggi di Malaysia, iaitu Presidential Master Lyna dan mempunyai Agen Shaklee di seluruh Malaysia(sebenarnya di luar negara pun ramai tau 😉 )

 

2. Group kami juga dibimbing oleh Mentor yang berjaya naik Rank Master Coordinator dalam masa 7 bulan.

 

3. Group kami mempunyai Direct Access ke Nutritionist Shaklee. Semua cadangan produk Insyaa Allah betul dan berkesan(sebab kami ikut saranan Nutritionist Shaklee)

 

4. Group kami menyediakan pelbagai ‘tools’ dan SOP step by-step untuk memulakan bisnes shaklee. Bagi anda yang tak pernah buat bisnes pun pasti boleh buat kerana semuanya dah ada dan tinggal nak guna je.

 

5. Support group 24 jam. Kami ada group bisnes yang sangat supportive. Anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan bisnes shaklee  di dalam group tersebut.

 

 

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee sekarang juga?

 

Tahniah sebab buat keputusan yang tepat!

 

Type ‘DAFTAR AHLI‘ dan hantar ke 012-360 3750 sekarang juga untuk kami bantu anda secepat mungkin.

 

Hubungi hotline kami 012-60 3750 untuk sebarang bantuan.