Pengedar Shaklee Professional | Pengedar Vivix Shaklee Malaysia
Mentor Bisnes Shaklee 

Istimewa untuk pelanggan dan ahli di rangkaian Pengedar Shaklee kami, anda akan mendapat perkhidmatan konsultasi pengambilan Produk Shaklee yang Betul dan Berkesan yang disarankan oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan doktor.

Nak cari Agen Shaklee Aktif di area anda? Hubungi hotline kami 012-346 1698.

agent 1

pengedar agent 1

agent 1

pengedar agent 1

agent 1

pengedar agent 1

agent 1

pengedar agent 1

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur 

Agen Shaklee Cheras, Ampang dan KL

Erni : 012-346 1698  >> KL, Cheras & Ampang

Robayah : 012-927 9307 >> Ampang, Kajang & Cheras

Yati : 012-624 5361 >> KLCC, Gombak & Selayang

Seri : 019-885 8804 >> Wangsa Maju, Setiawangsa & Sri Rampai

Doreen : 019-881 4972 >> KLCC & Ampang

Fatimah : 018-282 1571 >> Keramat, Hulu Kelang & Taman Melawati

Tanda Buasir, Ubat Kecutkan Buasir & Cara Nak Kecutkan Buasir Luar / Dalam

Buasir adalah masalah yang kerap berlaku di kalangan orang dewasa, tetapi seringkali tidak dibincangkan secara terbuka. Sebab itu juga ada sebahagian yang menggelarkannya ‘Penyakit Pemalu’. Dalam artikel ini, saya akan kongsikan info berkait buasir, apa itu buasir, punca buasir, tanda-tanda buasir, makanan pantang buasir, jenis-jenis buasir, ubat buasir dan cara kecutkan buasir.

read more

Punca Senggugut, Ubat Senggugut & Cara Hilangkan Senggugut Yang Berkesan

Senggugut lazimnya menyerang penghidapnya setiap bulan semasa haid. Ramai yang terseksa akibat sakit senggugut bertahun-tahun lamanya dan terpaksa bergantung dengan ubat tahan sakit. Dalam artikel ni saya akan kongsikan pelbagai info berkaitan senggugut, antaranya ialah maksud senggugut, punca senggugut, apa itu senggugut teruk, petua hilangkan senggugut, ubat senggugut dan cara hilangkan senggugut.

read more

Punca Bengkak Susu, Tanda Bengkak Susu Dan Cara Hilangkan Bengkak Susu

Bengkak susu, adalah keadaan di mana payudara wanita mengalami pembengkakan, tegang, rasa sakit akibat peningkatan penghasilan susu ibu. Ini adalah masalah yang biasa berlaku pada ibu yang baru mula menyusukan bayi mereka, terutama dalam beberapa hari selepas kelahiran bayi. Namun ia juga boleh berlaku pada bila-bila masa sepanjang fasa penyusuan susu ibu.

read more

Stress – Punca Dan Tanda Stress, Kesan Stress & Cara Hilangkan Stress Yang Berkesan

Stress adalah lumrah dalam kehidupan semua manusia. Setiap orang pasti akan diuji dalam hidup dan menyebabkannya terpaksa berdepan dengan stress.  Yang membezakan ialah cara seseorang menangani stress mereka. Dalam artikel ni saya akan membincangkan tentang maksud stress, tanda-tanda stress, punca stress, kesan stress, ubat stress, doa hilangkan stress dan cara hilangkan stress yang berkesan.

read more

Stress Akibat Batuk? Baca Sini Tentang Ubat Batuk & Cara Hilangkan Batuk Yang Paling Berkesan

Batuk mungkin adalah salah satu masalah kesihatan yang paling sering dialami oleh hampir semua orang pada sekurang-kurangnya sekali dalam hidup mereka. Batuk boleh menjadi penyakit ringan atau mungkin menjati tanda kepada masalah kesihatan yang lebih serius. Dalam artikel ni saya akan kongsikan pelbagai info tentang batuk termasuklah ubat batuk dan cara hilangkan batuk yang berkesan.

read more

Tonsil : Punca Tonsil Bengkak, Pantang Larang Tonsil, Ubat Tonsil Bengkak & Cara Kecutkan Bengkak Tonsil

Tonsil bengkak adalah antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kanak-kanak dan orang dewasa. Ia boleh menyebabkan ketidaselesaan dan boleh mengganggu aktiviti harian. Dalam artikel ni saya akan kongsikan apa punca tonsil bengkak, pantang larang untuk elakkan tonsil jadi lagi teruk, ubat yang digunakan untuk merawat masalah tonsil dan cara untuk kecutkan tonsil.

read more