Anda nak cari Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya? Tahniah, anda dah pun jumpa Pengedar Shaklee yang anda cari. Saya ialah Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee di area Bandar Putra Permai, Seri Kembangan dan Cyberjaya. Hubungi saya di 013-755 2754.

Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya - Pengedar Vivix Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya

Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya – Pengedar Vivix Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya

Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya | Pengedar Vivix Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya

Anda boleh panggil saya Shira je. Saya ialah Pengedar Shaklee yang komited jalankan Bisnes Shaklee. Area COD Shaklee saya ialah sekitar Bandar Putra Permai, Seri Kembangan dan Cyberjaya.

So khas untuk anda yang berada di kawasan tersebut, saya boleh COD Vivix Shaklee dan COD Shaklee terus ke rumah anda.

5 Sebab Kenapa Perlu Beli Shaklee Dari Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai Dan Seri Kembangan

1. Saya ialah Agen Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee Malaysia. Group kami dibimbing oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan Doktor Perubatan.

2. Saya bersedia untuk COD Shaklee terus ke depan pintu rumah anda. 

3. Bagi anda yang berada di luar daripada kawasan COD di atas, saya juga boleh uruskan penghantaran Produk Shaklee ke seluruh Malaysia.

4. Keistimewaan menjadi pelanggan kami ialah anda akan dapat konsultasi percuma tentang Produk Shaklee terbaik mengikut keperluan badan anda.

5. Saya juga akan bimbing anda cara pengambilan Vitamin Shaklee yang betul seperti yang disarankan oleh Pakar Nutrisi.

Kenapa Mesti Daftar Jadi Ahli Shaklee Walaupun Untuk Makan Sendiri Je

1. Anda boleh dapat diskaun Ahli Shaklee sebanyak 10%-25% untuk setiap pembelian Produk Shaklee.

2. Anda juga akan dapat point pembelian setiap kali beli barang dan anda akan dibayar Cash Back (Shaklee kreditkan terus dalam akaun bank) bagi setiap point minimum 150 point.

3. Percuma Health Check-up, Skin Analyisis dan Bone Density test.

4. Anda juga boleh sertai program-program anjuran Shaklee seperti Kelas Nutrisi, Kelas Kesihatan, Master Celebration(di Hotel) secara PERCUMA.

5. Anda berpeluang untuk Jana Income dengan Bisnes Shaklee(sekiranya berminat) tanpa perlu membayar apa-apa yuran tambahan.

6. Anda berpeluang menikmati pelbagai insentif, antaranya Bonus Jualan, Bonus Kepimpinan, Bonus Kereta serta Percutian PERCUMA bernilai 5 Bintang!

Sebenarnya ada banyak lagi sebab kenapa ramai yang pilih Jadi Ahli Shaklee. Jom baca kat sini >> 6 Sebab Rugi Kalau Tak Jadi Ahli Shaklee <<

Nak COD Shaklee?

Call/ Whatsapp 013-755 2754 untuk hubungi Pengedar Shaklee Bandar Putra Permai, Seri Kembangan Dan Cyberjaya.