Puan – puan sedang cari kerja dari rumah? Jika ya kerja dari rumah secara part time ini mungkin bersesuaian dengan puan-puan yang sedang mencari kerja dari rumah yang boleh dilakukan secara part time.

Kami di blog Vitamin Ibu faham yang anda mungkin tiada masa nak buat kerja sambilan seperti mereka yang lain. Ramai sebenarnya yang hadapi masalah sama. Dan menjadi tugas kami untuk bantu anda yang berminat buat kerja dari rumah untuk tambah pendapatan keluarga.

Tiada Masalah Jika Buat Kerja Dari Rumah

Ada suami yang tidak suka isterinya berkerja dan sanggup buat 2-3 kerja bagi menampung kos sara hidup. Baginya kerja mencari duit haruslah dipikul oleh suami dan bukan orang rumah. Dalam fikiran mereka, kos akan bertambah dan anak – anak jadi tak terjaga nanti.

Kata – kata ini memang ada kebenarannya. Apabila isteri sibuk bekerja, anak perlu diserahkan pada orang untuk dijaga. Jika anak seorang masih mampu kayuh. Tapi kalau anak 2-3 orang atau lebih, silap – silap kos jagaan anak – anak boleh meningkat sehingga RM1000+ sebulan.

Bayangkanlah seorang RM400 paling rendah, kalau 3 orang memang cecah 1000+. Gaji isteri pun boleh banyak mana je pun. Nanti isteri dah penat, anak dan suami pun diabaikan kasih sayang. Masalah besar sebenarnya, tapi ramai wanita tak sedar.

Selain tu ada suami yang cemburu bila isterinya bercakap dengan rakan sekerja lelaki. Jika bukan kerana cemburu, ada banyak lagi faktor seperti dosa seorang isteri ditanggung oleh suami.

Kerana itulah kami sangat mengesyorkan kerja dari rumah ini untuk suri rumah. Anda hanya perlu beroperasi dari rumah sahaja untuk mendapat pendapatan secara part time. Dan apabila ada pesanan dari pelanggan, abang sayang anda pasti boleh bantu cod dan ambil stok. Dan puan – puan tidak perlu tinggalkan rumah untuk melakukan kerja sambilan seperti ini.

Apakah Kerja Sambilan Dari Rumah Yang Blog Vitamin Ibu Dapat Tawarkan?

Secara mudahnya kerja dari rumah yang kami tawarkan ini adalah dengan membuat jualan produk multivitamin. Golongan wanita adalah fokus utama kami kerana produk multivitamin ini sangat kena dengan jiwa wanita yang sukakan kecantikan.

Lagipun puan – puan nak cantik tentunya untuk suami. Dan bisnes multivitamin ni bukan terhad nama puan – puan sahaja, sebaliknya suami juga automatik jadi ahli. So suami juga jadi part of bisnes online yang kami nak kongsikan ini.

Selain wanita, suami dan anak – anak juga boleh menggunakan produk vitamin ini. Masalah paling common untuk lelaki tentunya berkaitan dengan masalah kebatinan dan tenaga. Percaya atau tidak yang penggunaan multivitamin ni sudah cukup untuk jadikan pasangan anda suami perkasa.

Sebab kalau tengok punca kebanyakkan masalah lelaki mahupun wanita adalah dari pemakanan. Dan solusi yang dicari golongan lelaki selalunya melibatkan penggunaan produk ubat kuat yang tidak didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan dan Badan Farmasi Malaysia.

Ini sangat berbahaya kerana produk seperti ini hanya memberi kesan baik sementara. Dan pengambilan masa panjang boleh mencetuskan masalah kesihatan yang lebih teruk. 90% produk lelaki dalam pasaran tidak mempunyai KKM, mengandungi dadah dan bahan terlarang.

Sama juga jika ia produk herba, penjual tanpa segan silu claim yang sesuatu produk boleh membantu masalah dihadapi, sedangkan pengambilannya tidak berdasarkan nasihat doktor.

Berbanding dengan produk multivitamin yang web kami promosikan, ia mempunyai KKM dan merupakan syarikat pertama di dunia yang mengeluarkan produk Vitamin 90 tahun yang lepas.

Ya, Kami Tak Ajak Anda Buat Kerja Dari Rumah Yang Berisiko

Syarikat multivitamin yang kami sertai ini telah pun berusia selama 90 tahun. Malah syarikat sentiasa membuka badan kerajaan atau universiti untuk membuat Landmark Study yang mana biasanya banyak syarikat akan refused jika diusulkan perkara ini.

Landmark Cased Study ini adalah satu bentuk study yang biasanya dilakukan pihak universiti dengan menggunakan produk multivitamin bagi merawat sesuatu permasalahan. Syarikat seperti herbalife tidak membenarkan pihak universiti menjalankan kajian tentang keberkesanan produk mereka.

Ini kerana pernah viral satu ketika dahulu yang menyatakan syarikat herbalife ini menggunakan bahan terlarang seperti steroid didalam produk kurus yang kononnya adalah herba semula jadi. Kerana itu apabila pihak universiti mahu menjalankan penyelidikan menggunakan produk mereka, ia tidak diizinkan.

Nampak sangat takut konpirasi mereka diketahui umum. Berbanding syarikat multivitamin tempat kami bernaung yang sentiasa mengalukan sesiapa sahaja untuk lakukan cased study. Tiada apa yang hendak disorokkan kerana produk yang dijual adalah 100% lulus KKM dan FDA.

Bersedia Nak Buat Kerja Dari Rumah Dengan Kami Secara Sambilan?

Semuanya terpulang kepada anda. Saya Puan Erni yang merupakan pemilik blog Vitamin Ibu juga asalnya membuat bisnes ini secara part time. Setelah 2 tahun buat secara sambilan dan income yang diterima melebihi gaji kerja bank dahulu, barulah saya lakukan secara sepenuh masa.

Lebih membanggakan, suami saya juga telah berhenti kerja dan fokus didalam bisnes multivitamin ini sepenuh masa. Dan saya masih lagi duduk dirumah sementara suami yang berusaha ambil stok dan hantar kepada pelanggan. Jika jauh, kami pos laju sahaja.

Bacaan Menarik

Kerja dari rumah yang saya lakukan ini ternyata telah cover pendapatan suami dan juga isteri bekerja seperti saya. Dan saya tidak gopoh melakukannya. Wang memanglah matlamat utama, namun sebenarnya perniagaan online yang saya lakukan ini juga memberi kepuasan buat diri sendiri.

Kepuasan dapat membantu para pelanggan keluar dari masalah yang dihadapi. Selepas itu barulah datangnya rezeki yang berkat. Itu adalah serba sedikit perkongsian saya tentang kerja dari rumah secara part time untuk suri rumah. Jika puan – puan berminat untuk belajar hasilkan pendapatan lumayan tanpa perlu keluar rumah, jangan lupa hubungi saya Pn Erni di talian 012-346-1698.