Nak cari Kerja Dari Rumah Paling Best? Kalau boleh nak cari Bisnes Online Dari Rumah Modal Rendah? Tahniah, sebab buat pilihan nak jana pendapatan dengan Buat Kerja Dari Rumah. Anda  memang bijak sebab nak pilih Bisnes Online yang boleh dibuat dari rumah dengan Modal Rendah.

 

Kerja Dari Rumah - Bisnes Online Modal Rendah - Bisnes Online Shaklee - Bisnes Shaklee

Pengalaman Saya Buat Kerja Dari Rumah

 

Sebenarnya, saya pernah buat macam-macam jenis Kerja Dari Rumah. Kalau ikutkan latar belakang keluarga saya memang berniaga. Mungkin sebab darah berniaga tu ada, so memang otak ni ligat dok fikir je tentang peluang bisnes.hehe

Antaranya bisnes yang saya pernah buat ialah:

  • Bisnes Buah Potong
  • Bisnes Rojak
  • Bisnes Dadih
  • Bisnes Kek Coklat
  • Bisnes Aiskrim Malaysia
  • Bisnes Aiskrim Katering
  • Bisnes Tudung
  • Bisnes Popcorn
  • Bisnes Online Shaklee

Sebenarnya ada lagi tapi saya pun dah lupa.hehe

 

Kerja Dari Rumah Apa Yang Paling Best?

 

Dalam banyak-banyak Kerja Dari Rumah tu, yang paling saya suka ialah Bisnes Online Shaklee atau Bisnes Shaklee. So far bisnes ni je yang masih bertahan sampai sekarang. Ada banyak faktor Kenapa Bisnes Shaklee jadi pilihan saya. Nak tau sebabnya?

 

 

Bisnes Shaklee Bisnes Online Terbaik

 

Kenapa saya berani kata macam tu? Sebab saya dah pun pertimbangkan daripada pelbagai sudut. Sebelum tu, saya nak share, objektif saya buat bisnes atau Kerja Dari Rumah ialah sebab nak jana pendapatan tambahan keluarga dan yang paling utama saya nak berhenti kerja. Sebab tu saya nak bisnes dari rumah yang boleh bantu saya jana income lumayan. Tapi dalam masa yang sama tak perlu korbankan masa bersama keluarga.

 

Kalau nak tahu saya pernah ada bisnes yang boleh jana income lumayan tapi saya terpaksa korbankan masa dengan anak-anak. Akhirnya saya terpaksa lepaskan sebab bagi saya, keluarga adalah lebih utama.

 

Dan Bisnes Shaklee memenuhi semua ciri-ciri bisnes terbaik yang saya perlukan.

 

 

Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Online Lain

 

1. Bisnes Shaklee sangat Flexible. Ia boleh dibuat daripada mana-mana, bila-bila masa dan boleh pilih mana-mana medium pemasaran yang saya suka. Dan saya sangat suka medium pemasaran blog macam blog vitaminibu.com ni.hehe

 

2. Bisnes Shaklee Modal Rendah, cuma RM75 je. Insyaa Allah setakat RM75 semua orang pun mampu buat Bisnes Online Shaklee ni.

 

3. Bisnes Shaklee TAK WAJIB SIMPAN STOK. Kebayakan bisnes lain yang saya buat wajib simpan stok.

 

4. Income Bisnes Shaklee sangat lumayan dan UNLIMITED. Ni bukan hype je ye. Dah ramai yang berjaya capai 5 dan 6 angka sebulan. Yang 7 angka pun ada tauuu. Dan Shaklee sangat komited bayar bonus kepada semua Pengedar Shaklee setiap bulan. Tak pernah lambat walau sehari. Lebih awal ada la.hihi

 

5. Zero Risk. Ye Sebab modal rendah dan tak wajib simpan stok, boleh dikatakan Bisnes Online Shaklee tiada risiko langsung. Bayangkanlah Ahli Shaklee yang Beli Shaklee Untuk Makan Sendiri je pun dapat bonus tiap bulan tauuu. So kalau yang buat Bisnes Online Shaklee mesti la lagi best kan?

 

6. NO ‘Head Hunting’. Bisnes Shaklee ni special sebab dalam shaklee tak payah paksa-paksa orang untuk join. Kebanyakan yang join group kami ialah sebab mereka jumpa kami di google atau FB dan yang memang nak serius berbisnes. So mereka yang cari kami.

 

7. Kedai Bisnes Shaklee Online kami dibuka 24 jam. Tengah tidur pun customer submit order. Tengah tidur pun duit masuk. Bestkan?

 

Tapiii walaupun Bisnes Shaklee Online ni best, ada syaratnya tau. Siapa yang nak berjaya buat Bisnes Shaklee mestilah rajin dan istiqomah sebab ni BUKAN skim cepat kaya. Kalau anda jenis suka labur duit lepas tu nak goyang kaki je, Bisnes Online Shaklee ni tak sesuai untuk anda.

 

Bisnes Online Shaklee  ni ialah Kerja Dari Rumah Terbaik yang sesuai untuk orang yang serius nak berjaya dan rajin berusaha.

 

Berminat nak sertai kami buat Bisnes Online Shaklee untuk Jana Income Dari Rumah? Jom jadi sebahagian daripada Team Pengedar Shaklee di rangkaian kami. Kami akan guide anda step-by-step untuk mulakan Bisnes Shaklee.

 

Kerja Dari Rumah - Bisnes Online - Bisnes Shaklee - Pengedar Shaklee

 

Type ‘BISNES ONLINE‘ dan Whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!