Segalanya bermula kerna dia. Sebab nak bagi yang terbaik untuk dia la saya kenal shaklee.

Kenapa Saya Suka Bisnes Shaklee?Kenapa Saya Suka Bisnes Shaklee?

Asalnya untuk banyakkan susu. Lepas tu tambah 2 lagi sebab iaitu nak improve tahap kesihatan dan kewangan keluarga ?

Sebenarnya since zaman sekolah dulu dah beberapa kali join bisnes tapi so far dengan Shaklee memang berbeza sangat-sangat

Kalau nak cerita memang panjang lebar. 1001 malam pun habis. Nak senang uolls baca je posting saya yang sebelum-sebelum ni ?

Kali ni saya cuma nak share kenapa saya kekal dengan bisnes shaklee walaupun saya ada beberapa bisnes lain & ramai yang approach join bisnes diorang.

1. Bonus yang masyuuukkk. Walaupun modal cipuuutt(RM69) je. Memang best. Janji rajin & istiqamah je ?. Kalau malas-malas, nak goyang kaki je sila cari skim cepat kaya. Tapi kalau habis papa kedana jangan salahkan saya. hehe

So far, bab bonus shaklee memang sangat-sangat meyakinkan. Tak pernah lagi bayar lewat walau sehari. Diorang bayar lebih awal ada la. Dah la sistem bonus shaklee sangat special tau. Shaklee ‘pay to infinity’. Maksudnya bonus Shaklee tiada had.Saya pernah nampak slip bonus leader yang 6 angka sebulan. Memang ternganga mulut tengok dibuatnya tau 🙂

2. Tak payah modal ribu-ribu atau beli stok berkotak-kotak. Yang akhirnya stok tu akan  dok bawah katil(sebab tak tau nak jual kat siapa). Tu jenis yang suka kejar-kejar pangkat la tu   ?

Bisnes ala-ala dropship gittew. Customer order baru korang order kt shaklee. Siap shaklee boleh courier direct ke customer korang tu lagi tau ?

Cuma leader macam saya memang kena ada stok kat rumah. Sebabnya customer suka sangat terjah. Tau-tau diorang dah depan pintu.hihi

3. Boleh tolong orang selesaikan masalah kesihatan dan hidup lebih sihat secara semula jadi.
Best tau bila boleh bantu orang selesaikan masalah diorang. Macam mana rasanya? Susah nak describe. Korang kena feel sendiri ?
4. Tolong orang jana income dengan shaklee. Cuba bayangkan orang yang selalu semput nak tunggu gaji tiba-tiba dapat bonus shaklee pulak tengah-tengah bulan.
Bestkan? Lagi best bila korang la yang tolong guide diorang tu ?
5. Bisnes bukak 24 jam sampaikan masa kitorang tido pun sales masuk jugak. Haa? Camno tu yek??
Tu je la dulu. Kang tak tido malam korang memikirkan betapa best nya bisnes shaklee ni pulak.hehe
Tapi ni semua special untuk group kitorang je tau. Kalau korang join under group lain saya tak jamin kalau korang tak dapat ‘rasai’ semua ni ?
.
Nak join kitorang?

Senang je. Hubungi hotline 012-346 1698 sekarang jugak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *