Buat Bisnes Shaklee pun kena Grooming jugak ke? Kan jual Produk Shaklee je pun, perlu ke grooming semua tu? Ingatkan kalau jadi Pengedar Shaklee cuma perlu belajar cara jual Vivix Shaklee dan Vitamin Shaklee je.

 

Kelas Grooming - Pengedar Shaklee - Bisnes Shaklee - Bisnes Online Shaklee - Leader Shaklee

Muka Ceria Masing-masing Lepas Habis Kelas Groming 

Hihi. Tu la istimewanya jadi Pengedar Shaklee yang fokus buat Bisnes Shaklee dalam grop kami ni. Banyak ilmu baru yang anda boleh belajar.

 

Anda akan berpeluang untuk belajar tentang Produk Shaklee, nutrisi, masalah kesihatan, pemakanan seimbang, pemasaran dan macam-macam lagi termasuklah grooming.

 

“Wahhh ada kelas Grooming. Macam menarik je nih!”

 

Macam tu la reaksi saya masa mula-mula dapat tahu ada kelas grooming untuk Pengedar Shaklee group kitorang.

 
Mula-mula macam excited sangat tapi bila fikir balik risau gak nanti membazir je sebab saya bukan la orang yang rajin make up. Dah la itenary kelas sampai petang pulak tu. Setelah fikir punya fikir, saya sign up je terus.hehe

 

Tapi bila kelas dah start baru rasa “Wow bestnya kelas ni 🤩”

 

Kelas Grooming - Bisnes Shaklee - Pengedar Shaklee - Bisnes Onlne Shaklee

Sebahagian alat kelengkapan make up yang kami gunakan. Actually banyak lagi tu

 

Rupanya bukan setakat make up je. Ada body shape, face dan skin tone analysis. Pilih kasut, pilih handbag, seluar, jaket etc pun hado tauuu.

 

Rasa tak sabar pulak nak shopping barang-barang masa untuk make up nanti. Almaklumlah saya cuma ada compact powder dan lipstik je pun.hehe

 

Nak join aktiviti-aktiviti best team kami? Kena la Daftar Jadi Ahli Shaklee dengan team Pengedar Shaklee Terbesar di Malaysia ni dulu 😉

 

Nak Daftar Ahli Shaklee sekarang?

 

Type ‘DAFTAR AHLI‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 cecepat k.