Nak tau Berapa Harga Set Bersalin Shaklee? Berita baiknya ia adalah Set Bersalin a.k.a Set Berpantang Shaklee Paling Murah dan berbaloi dipasaran. Nak Beli Set Bersalin Shaklee? Klik sini >> Harga Set Bersalin Shaklee <<

 

Berapa Harga Set Bersalin Shaklee - Set Bersalin Shaklee -Set Bersalin - Set Bersalin Terbaik

Kalau anda sedang tercari-cari Set Bersalin, memang Set Bersalin Shaklee la yang patut anda beli sebab ia bukan sahaja bagus untuk anda, malah juga selamat untuk bayi anda. Jangan risau tentang Harga Set Bersalin Shaklee kerana ianya paling murah dan menjimatkan.

 

Kenapa saya kata ia adalah set bersalin paling murah dipasaran? Sebabnya Set Bersalin Shaklee ni boleh tahan lebih daripada sebulan. Ada produknya yang tahan sampai 6 bulan tau. Jimatkan?

 

Ok, dah ready nak tau Harga Set Bersalin Shaklee yang terhangat dipasaran tu? Jom kita tengok.

 

 

Berapa Harga Set Bersalin Shaklee?

 

Istimewanya Harga Set Bersalin Shaklee ialah ianya boleh disesuaikan mengikut bajet dan keperluan anda. So anda tak perlu bimbang kerana harganya memang mampu milik.

 

Ada 3 jenis Set Bersalin Shaklee yang anda boleh pilih:

 

 

Harga Set Bersalin Shaklee - Set Berpantang Paling Murah Di Pasaran - Set Bersalin Shaklee Asas - Set Bersalin Terbaik - Set Bersalin

 

Set Bersalin Basic ni mengandungi 3 jenis produk:

1.Vitalea
2.Vita C
3.B Complex

 

Set ni akan bantu memenuhi keperluan asas ibu berpantang. Ia akan membantu anda kembali bertenaga selepas bersalin dan cergas sepanjang berpantang. Ia juga berfungsi untuk bantu percepatkan penyembuhan luka bersalin dan tenangkan emosi ibu serta elak daripada masalah meroyan dikalangan ibu berpantang.

 

Harga Set Bersalin Shaklee Basic – RM250

 

 

 

Set Bersalin ni terdiri daripada 5 jenis produk iaitu:

1.Vitalea
2.Vita c
3.B complex
4.ESP
5.Alfalfa

 

Selain daripada fungsi asas(seperti Set Basic), Set Bersalin ni adalah lebih bagus sebab ia menyokong penyusuan susu ibu. Ia mengandungi penggalak susu ibu dan bantu hasilkan susu yang tinggi lemak(hindmilk) supaya bayi lebih cepat kenyang.

 

Harga Set Bersalin Shaklee Extra – RM469

 

 

Harga Set Bersalin Shaklee - Set Berpantang Paling Murah Di Pasaran - Set Bersalin Shaklee Lengkap - Premium - Set Bersalin Terbaik - Set Bersalin

 

Set Bersalin lengkap ni mengandungi 7 jenis produk:

1. Vitalea
2. Vita C
3. B Complex
4. ESP
5. Alfalfa

6. Omega Guard

7. Ostematrix

 

Seperti Set Bersalin Asas dan Extra, Set Bersalin Shaklee Lengkap juga dapat membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka, bantu ibu kekal bertenaga, menyokong penyusuan susu ibu malah dapat membantu percepatkan proses penurunan berat badan agar kembali langsing semula.

 

Harga Set Bersalin Shaklee Lengkap – RM667

 

So kalau tanya set bersalin mana yang paling bagus, dah tentulah jawapannya ialah SET BERSALIN SHAKLEE LENGKAP. Ia complete untuk penyembuhan luka berpantang, penyusuan dan slimming. Senang cerita ni kira set all in 1 la 😉

 

 

Oh ye, kesemua Set Bersalin ini  sesuai untuk ibu bersalin normal / pembedahan dan selamat untuk bayi jaundis mahupun G6PD. So anda dah boleh berpantang dengan tenang 🙂

 

So Harga Set Bersalin Shaklee yang mana yang jadi pilihan anda?

 

Nak beli Set Bersalin Shaklee terus dari Shaklee HQ? Klik sini >> Beli Set Bersalin Shaklee Online <<. Jangan lupa whatsapp ke 012-346 1698 jika anda dah order Set Bersalin di link yang diberikan untuk dapatkan konsultasi tentang pengambilan produk yang betul.

 

Nak dapatkan Set Bersalin Shaklee daripada saya, Pengedar Shaklee Sah untuk dapatkan harga istimewa?

 

Type ‘BERSALIN‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!