Anda nak Daftar Ahli Shaklee? Tapi takde upline Shaklee lagi? Jangan risau anda boleh guna je Nombor ID Shaklee 956669 ni untuk isi di Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee di Cawangan Shaklee atau di website Shaklee Malaysia. Hubungi 012-346 1698 untuk sebarang bantuan berkaitan Pendaftaran Keahlian Shaklee anda.

ID Shaklee Nombor ID Shaklee - Daftar Ahli Shaklee Online - Daftar Ahli Shaklee

Wajib Ke Ada Nombor ID Shaklee Upline?

Ye, Shaklee HQ wajibkan semua bakal Ahli Shaklee mesti ada nombor ID Shaklee upline. Kalau takde tak boleh nak Daftar Jadi Ahli Shaklee.

Dalam Bisnes Shaklee, upline bertanggungjawab untuk bimbing semua downline atau Ahli Shaklee yang berdaftar dengannya.

Sebab tu penting kena pilih upline yang tau Cara Makan Produk Shaklee yang betul dan boleh bimbing cara buat Bisnes Shaklee (untuk yang buat bisnes). Kalau tak rugi je dan anda akan menyesal sebab tak dapat konsultasi yang sepatutnya.

Kenapa Mesti Pilih Kami Sebagai Upline Shaklee anda?

Kami merupakan Pengedar Shaklee dan Leader Shaklee yang aktif jalankan Bisnes Shaklee sepenuh masa.

Kami juga sangat komited menghadiri Kelas Nutrisi yang dianjurkan oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan Kelas Kesihatan yang disampaikan oleh Doktor Perubatan.

Insyaa Allah anda takkan ada masalah tersilap atau terbeli Produk Shaklee yang tak sesuai untuk keperluan kesihatan anda.

Istimewa untuk semua yang Daftar Ahli Shaklee dengan kami, anda akan dibimbing tentang cara pengambilan produk shaklee yang betul seperti yang disarankan oleh Pakar Nutrisi Shaklee. So takde makan ikut suka je. Kalau silap cara makan, ia mungkin tak berkesan tauuu.

Kami juga merupakan Team Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee terbesar di Malaysia yang mempunyai wakil di seluruh Malaysia.

So, bagi anda yang nak Daftar Ahli Shaklee untuk jadi wakil Pengedar Shaklee di area anda, kami akan masukkan dalam group Coaching Bisnes Shaklee kami. Dalam group coaching tu anda akan dibimbing langkah demi langkah untuk mulakan Bisnes Shaklee. Alhamdulillah dah ramai Agen Shaklee dalam team kami yang berjaya jana income 4 angka setiap bulan.

Dah bersedia nak Daftar Ahli Shaklee sekarang?

Tahniah! Jangan lupa isikan Nombor ID Shaklee saya 956669 – Erni Tanjung Jusri di Borang Pendaftaran Keahlian Shaklee anda tu ye.

Pastikan anda whatsapp saya di 012-346 1698 selepas selesai Mendaftarkan Keahlian Shaklee anda. Kami akan bimbing anda langkah seterusnya.

Nak saya tolong Daftarkan Keahlian Shaklee anda?

Type ‘DAFTAR AHLI‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!