Berminat daftar ahli shaklee untuk kegunaan sendiri atau buat bisnes? Anda dah ada ditempat yang betul pun. Anda boleh daftar ahli shaklee dengan kami dan anda juga akan dimaklumkan tentang update dan promosi terkini shaklee.

Nama saya Erni dan saya akan bantu Tuan Puan daftar ahli shaklee untuk bisnes dan guna sendiri. Namun sebelum saya bermula, saya ingin sekali ucapkan terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Vitamin Ibu ini.

Blog Vitamin Ibu ni saya fokuskan untuk membantu para pelanggan yang ingin

  • Belajar Bisnes Shaklee
  • Hasilkan pendapatan sampingan atau sepenuh masa secara online

Untuk pengetahuan, saya dan suami menjalankan bisnes shaklee sudah hampir 9 tahun. Pendapatan bulanan hampir 5 angka setiap bulan hanya dengan berkongsi keberkesanan produk shaklee dalam blog ini.

Untuk anda yang berminat nak daftar ahli shaklee ini, bagi tujuaan buat bisnes; saya ada menyediakan Kit Lengkap untuk bermula lakukan bisnes shaklee.

Didalam Kit Ini Mengandungi

  • Shaklee Distributor Starterkit
  • Blogging Starterkit

Shaklee Distributor Starterkit ini dari shaklee sendiri. Ia mengandungi katalog produk, panduan ahli shaklee, senarai harga dan beberapa panduan lagi . Blogging Starterkit pula adalah dari saya sendiri. Sebabnya kalau yang nak buat business shaklee, kenalah ada at least sebuah blog.

Kos untuk mengadakan sebuah blog anda sendiri, jika dipasang sendiri sekitar RM330 setahun. Ini kalau anda tahu buat semuanya sendiri. Tapi kalau upah designer, harganya memang mencecah ribuan ringgit.

Saya Akan Bantu Anda Membangun!

Jika nak buat bisnes shaklee, anda perlukan Leader yang strong dan sedia bantu anak – anak membangun. Dengan pengalaman saya yang dah dekat 9 tahun ni, saya tahu cara nak buat bisnes shaklee tanpa perlu korban terlalu banyak wang ringgit.

Untuk website saya akan sediakan. Template yang boleh diubah mengikut detail tentang diri anda. Kemudian contentnya nanti saya akan ajar anda sediakan. Video tutorial juga disediakan didalam Blogging Kit ini.

Dengan cara ini tiada lagi halangan untuk bermula bagi yang nak buat bisnes shaklee. Apa yang penting usaha, sabar dan tawakkal. Usaha dengan memperbanyakkan content tentang produk anda di dalam blog. Ini perkara yang saya lihat paling kurang membebankan untuk bermula.

Cukup sekadar tulis 2 artikel seminggu di blog, sharing kebaikan produk. Dan ajak mereka membeli. Mereka ini akan datang dari carian di Google. Selain itu dengan adanya blog anda sendiri, anda boleh kongsikan link artikel bermanfaat anda di group facebook, di group telegram, di whatsap, di twitter dan lain – lain medium pemasaran dan social network.

Dari sinilah antara ratusan yang melawat website atau blog anda sehingga ingin membeli. Blog anda akan jadi medium promosi utama anda. Ia akan jadi nyawa bisnes anda yang hasilkan pelawat berterusan.

Jom tonton video saya ni, bagaimana setelah hampir 9 tahun buat bisnes shaklee dan pendapatan telah melebihi orang yang makan gaji.

Anda juga boleh terus isi form pra-pendaftaran pada LINK INI.

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya

Kelebihan yang saya sediakan ini untuk anda yang nak daftar ahli shaklee dengan saya sahaja. Btw ada 2 jenis orang yang ingin daftar keahlian shaklee.

  1. Daftar ahli shaklee untuk makan/guna sendiri
  2. Daftar ahli shaklee untuk buat extra income

Jika anda ingin daftar ahli shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga. Kelebihannya adalah anda dapat beli pada harga ahli shaklee. Anda juga boleh order secara online.

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Untuk Kegunaan Sendiri

Saya akan sentiasa memaklumkan anda tentang promosi terbaharu shaklee. Ini sesuai jika anda memang pengguna sesuatu produk, pihak shaklee sering mengeluarkan tawaran penjimatan sehingga 10% lagi dari harga ahli.

Kalau ada freegift dengan belian sesuatu produk atau tawaran beli 3 percuma 1, anda pasti tidak mahu lepaskan peluang mendapat penjimatan berganda. Berbanding jika anda membeli dari ahli shaklee, anda tidak dapat penjimatan harga dan kalau ada freegift pun itu untuk ahli sahaja. Anda tidak dapat apa – apa.

Itu kelebihannya jika jadi ahli shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga. Sekarang kita masuk pula kepada kelebihan daftar ahli shaklee untuk berniaga atau buat extra income.

Daftar Ahli Shaklee Untuk Berniaga

Saya ada menyediakan Blogging Kit yang mana anda tidak perlu risau untuk memulakan perjalanan perniagaan online anda. Dengan sedikit modal permulaan iaitu sebanyak RM100, anda boleh memiliki sebuah Domain dan Blog seperti blog saya ini.

Seperti gambar pembelian hosting dan nama domain pada gambar diatas, kosnya boleh sehingga RM337 untuk membina sebuah blog seperti ini. Belum lagi termasuk website design. Jika web design seperti yang saya sediakan untuk anda ini, kosnya boleh mencecah RM1200. Tapi anda dapat percuma bila daftar ahli shaklee melalui saya.

Didalam blog tersebut sudah ada detail tentang anda dan bagaimana anda boleh segera memulakan perniagaan shaklee tanpa perlu bertangguh. Ianya dilengkapi dengan 3 page asas iaitu Homepage, Blogpage dan Contact.

Selain page asas website, saya masukkan juga borang pendaftaran ahli shaklee yang boleh diisi secara online. Dengan cara ini, sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli shaklee boleh terus mendaftar melalui website anda.

Bahagian yang perlu anda masukkan artikel adalah bahagian blog. Seperti saya nyatakan sebelum ini, anda perlu buat sharing dengan tuliskannya di blog anda sendiri. Namun cara menulis artikel ini akan di ajar supaya anda boleh mendapat pelanggan dari Google secara percuma.

Anda akan mendapat akses 5 video panduan cara menulis blog yang mampu hasilkan pendapatan tinggi, link akses ini akan dimasukkan didalam website anda agar apabila anda ingin belajar menulis sendiri content, boleh rujuk pada page ini.

Kelak apabila ada prospek yang berminat untuk berniaga, anda cuma perlu minta kepada saya untuk hasilkan website pro seperti ini bagi membolehkan prospek anda juga mempunyai website yang dah siap pasang untuk di guna untuk berniaga.

Anda Rasa Tawaran Ni Menarik?

Saya bukan sahaja nak anda mempunyai website yang menarik, tapi sebenarnya saya nak anda boleh memulakan bisnes shaklee dengan kadar segera. Apabila anda mempunyai website yang nampak pro, lebih mudah pelanggan percaya keatas bisnes online anda.

Untuk bermula nak buat bisnes online, anda perlu daftar ahli shaklee terlebih dahulu. Kos pendaftaran adalah seperti berikut:

  • Daftar Ahli Shaklee RM75 Seumur Hidup
  • Kos Sediakan Website Pro RM100 Setahun

Bagi yang nak daftar ahli shaklee untuk guna sendiri, cuma RM75 dan untuk yang nak mula bisnes hanya RM175. Btw kos tambahan RM100 ni hanyalah untuk kos belian hosting dan nama domain bagi pembinaan website. Dan ia perlu dibayar setiap tahun.

Manakala kos untuk membina website adalah percuma, hanya dari saya. So kalau anda fikir saya caj extra 100 tu untuk keuntungan diri sendiri, memang salah la. Sebab kalau nak rembat duit anda baik saya caj lebih sikit. Ye tak?

So jika berminat nak daftar ahli shaklee dengan saya, langkah pertama untuk lakukannya adalah dengan Hubungi saya di 012-346-1698 Pn Erni.

Anda boleh SMS atau Whatsapp “Daftar Ahli Shaklee” ke no telefon saya dia atas. Nanti saya akan segera hubungi anda untuk segera daftarkan anda.