Category: Set Shaklee

Set Bersalin Shaklee Premium Terbaik untuk Pembedahan dan Normal

Set Bersalin Shaklee adalah satu-satunya Set Bersalin Terbaik yang selamat untuk digunakan oleh ibu Berpantang dan Menyusu tanpa memudaratkan bayi, malah membantu elakkan kejadian colic / kembung dan menurunkan jaundice bayi.

 

 

Ini Pula Sharing Bahagia dari customer kesayangan kami yang berpuas hati sangat dengan Set Bersalin Shaklee…….bila baca tu memang sampai ke hati….saya sangat gembira sewaktu menerima sms beliau ini.

Set Bersalin Shaklee

Selain dari 2 Testimoni di atas, tentu berminat nak baca Testimoni Set Bersalin Shaklee dari pengguna yang amat berpuas hati 🙂

 

Apakah Perkara Penting Yang Perlu Saya Tahu Tentang Set Bersalin Shaklee?

Untuk membantu para pembaca menjimatkan masa, kami kongsikan 6 soalan popular berkenaan Set Bersalin Shaklee :

  1. Bila boleh mula makan Set Bersalin

    • Immediately after birth, terus makan satu produk Shaklee dalam Set Bersalin ini untuk terus recharge dan Banyakkan Susu  (maklumat exclusive Cara Makan disertakan dalam packaging Set Bersalin)
  2. Adakah selamat untuk ibu dan bayi menyusu?

    • Sangat selamat malah terdapat satu produk dalam set ini membantu menurunkan jaundice bayi. (maklumat exclusive Cara Makan disertakan dalam packaging Set Bersalin)
  3. Adakah sesuai untuk Bersalin Pembedahan?

  4. Berapa Harga Set Bersalin Shaklee ?

    • Harga adalah untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Kami terima Paypal dan Kredit Kad juga. Hubungi Siti Al’Izzah di Facebook atau di 0133011121
    • Set Asas RM275 (hanya RM69 sebulan) packaging kami full untuk 4 bulan
    • Set Extra RM475  (hanya RM119 sebulan) packaging kami full untuk 4 bulan
    • Set Premium RM590  (hanya RM150 sebulan) packaging kami full untuk 4 bulan
  5. Bolehkah nak beli dengan harga ahli?

    • Sangat boleh. Dapatkan Produk Shaklee pada Harga Ahli di sini.
  6. Perlukah ambil Jamu atau Herba Berpantang lain?

Nak lagi penerangan tentang Set Bersalin Shaklee tapi tak sempat baca artikel? Boleh contact Siti Al’Izzah di Facebook atau di 0133011121 (Prefer Contact FB ya 🙂 kalau di handphone Whatsapp kalau boleh 🙂 )

Baiklah jom kita teruskan dengan artikel ini. Dalam artikel ini anda akan dibawa menerokai :

 

Pengalaman saya menggunakan Set Bersalin Shaklee.

 

Pilihan dan kombinasi yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee

 

Kebaikan Set Bersalin Shaklee buat ibu berpantang dan menyusu.

 

Kepentingan pengambilan vitamin untuk ibu berpantang dan menyusu menurut pandangan doktor pakar.

 

Testimoni Set Bersalin Shaklee dari ibu berpantang normal dan Pembedahan (Czer atau Cesarean) yang amat berpuas hati.

 

Harga Set Bersalin Shaklee yang paling Jimat dengan service exclusive dari pakar.

 

Review Set Bersalin Shaklee istimewa dari Pengguna Set Bersalin Shaklee sejak 1997

Saya Mengambil SET MENGANDUNG SHAKLEE dan Set Bersalin Shaklee sejak anak pertama lagi

Alhamdulillah saya sangat bersyukur dengan keputusan ini kerana kesan Kebaikan Set Bersalin Shaklee saya dapat nikmati sehingga hari ini alhamdulillah.

 

Setelah merasai sendiri Kebaikan Set Bersalin Shaklee memasuki tahun ketujuh ini, Apa yang saya boleh katakan ialah Harga Set Bersalin Shaklee ni tak sesuai langsung dengan kebaikannya yang terlalu banyak buat ibu Berpantang.

Testimoni Set Bersalin Shaklee di sini membuktikan betapa Kebaikan Set Bersalin Shaklee telah membuat ibu-ibu jatuh cinta dengan Set Bersalin ini. Masih terngiang kata-kata bidan urut semasa mengurut saya selepas melahirkan anak keempat pada Oktober 2012 :

 “Dik badan kau ni elok la tak rosak pun walau dah bersalin anak 4, cantik je lagi”

Senyum je saya sambil bersyukur, alhamdulillah

Bayi keempat yang dilahirkan secara Gentle Birth secara alami di rumah saya ditemani suami dan anak-anak. Baca kisah saya melahirkan anak di rumah di sini.

Sebenarnya saya mula mengenai Shaklee dari mak uda saya yang menggunakan Set Bersalin Shaklee sejak tahun 1997 lagi.

Kini selepas 15 tahun konsisten dengan Vitamin Shaklee, mak uda saya masih cantik dan jelita walau dah berusia 52 tahun.

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Lagi Testimoni dan Review dari ibu-ibu yang telah menggunakan Set Bersalin Shaklee semasa Berpantang.

Teruja kan baca Review Mak Uda saya ni. Anda akan lebih teruja jika melihat beliau in person.

Body Posture beliau yang sangat cantik walau berusia lebih setengah abad, menyebabkan siapa saja yang mengenali beliau akan terus nak mencuba Produk Shaklee.

Coz she is the real live success testimonial of Shaklee Products. I believe mommies mesti teruja sangat kan setelah baca testimonial di atas.

Now jom kita tengok apa pilihan dan kombinasi  yang ada.

Pilihan dan kombinasi yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee

 

Kombinasi 1 : Set Bersalin Shaklee Set Asas

Set Bersalin Shaklee

Mengandungi semua nutrient yang diperlukan oleh seorang ibu yang Berpantang samada ibu bersalin normal atau yang Bersalin secara Pembedahan Cesarean (czer)

Set Bersalin Shaklee Set Asas ini membantu ibu-ibu berpantang untuk :

  • Sembuh dari luka berpantang dengan cepat
  • membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran
  • pemulihan luka dalaman rahim
  • mengelakkan stres untuk menghindar meroyan
  • memberi tenaga untuk ibu yang menyusu dan perlu bangun malam menjaga bayi.

Kombinasi kedua : Set Bersalin Shaklee Set Extra banyakkan susu ibu

Set Bersalin Shaklee

Dengan ESP Shaklee (protein) dan Ostematrix (Kalsium) untuk membantu memenuhi keperluan ibu menyusu.

Kombinasi ketiga – Set Bersalin Shaklee Set Premium untuk banyakkan susu dan kurus

Set Bersalin Shaklee

Menggabungkan fungsi breastfeeding dan juga menurunan berat badan dengan tambahan Lecithin dan Alfalfa.

 

Kebaikan setiap satu produk yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee

Fungsi dan Kebaikan setiap produk diterangkan dalam gambar di bawah :

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

ESP Shaklee dalam Set Bersalin Shaklee

ESP Shaklee Hanya terdapat dalam Set Bersalin Extra dan Set Bersalin Premium

Set Bersalin Shaklee

Ostematrix Hanya terdapat dalam Set Bersalin Extra dan Set Bersalin Premium

Set Bersalin Shaklee

Lecithin hanya terdapat dalam Set Bersalin Premium

Set Bersalin Shaklee

Alfalfa hanya terdapat dalam Set Bersalin Shaklee Premium

 

Kebaikan vitamin untuk ibu berpantang dan menyusu menurut pandangan doktor pakar.

Keunikan dan kehebatan Set Bersalin Shaklee ini sebenarnya terletak pada kombinasi produk supplement Shaklee yang benar-benar menepati keperluan dalaman dan luaran seorang ibu yang berpantang.

Malah para Doktor dan Pakar perubatan turut mengesyorkan ibu-ibu berpantang untuk mengambil vitamin sepanjang proses pemulihan berpantang dan juga selepas pembedahan.

Doktor Perunding Pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Professor Dr Hamid Arshat yang telah berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang O&G sangat-sangat menggalakkan para ibu mengambil vitamin.

Malah beliau turut memesan secara specific buat ibu yang bersalin untuk mengambil vitamin :

Oleh kerana Doktor Pakar sendiri mengesyorkan pengambilan vitamin sebagai langkah pemulihan dan penjagaan kesihatan terbaik,

maka terbuktilah bahawa Set Bersalin Shaklee ini sememangnya Terbaik untuk ibu Berpantang

 

Testimoni Set Bersalin Shaklee dari ibu berpantang normal dan Pembedahan (czer atau cesarean) yang amat berpuas hati.

Selain dari recommendation dari pakar perubatan, terdapat banyak feed back,Review dan Testimoni dari ibu-ibu berpantang yang mengatakan tubuh menjadi segar dan bertenaga walau selepas 5 hari bersalin.

Ada juga yang memberi feed back susu mereka menjadi banyak berbanding dengan sebelum mereka menggunakan Shaklee.

 

Mari kita lihat apa antara komen / testimoni / feedback / review ibu-ibu yang pernah menggunakan Set Berpantang Shaklee ini :

Set Bersalin Shaklee

Testimonial Set Bersalin Shaklee dari Customer kami dari Sabah

Testimoni seterusnya ini terbaru yang saya perolehi semasa Raya Aidilfitri.  Ibu ini menggunakan Set Bersalin Shaklee Set Premium :

Dan buat ibu bersalin secara pembedahan, ada ramai ibu yang Bersalin secara Pembedahan Cesarean atau Czer yang sangat gembira menggunakan Set Berpantang Shaklee ini :

Harga Set Bersalin Shaklee yang paling Jimat dan Menguntungkan

Harga Set Bersalin Shaklee ada pelbagai yang anda dapat temui dari pelbagai blog. Malah kombinasi yang sama juga anda dapat temui dari blog lain.

Kami ingin berkongsi bahawa terdapat ramai pelanggan yang menghubungi kami yang kecewa kerana tidak berjaya mendapat kesan positif dari seperti yang pelanggan kami perolehi.

Ini kerana mereka tidak mendapat guidance cara pengambilan vitamin yang tepat.

Berhati-hati ya mommies jangan terjatuh ke pengedar yang tidak berpengalaman dalam Shaklee.

Anda boleh dapatkan dari sesiapa sahaja namun konsultasi dan pengalaman kami selama hampir 1997 ini tidak akan diperolehi dari pengedar lain.

Pastikan anda mendapatkan Set Bersalin Shaklee anda dari pengedar berpengalaman dan bermaklumat lengkap tentang Shaklee 🙂

Berikut kami paparkan Harga Set Bersalin Shaklee paling jimat, berbaloi dan setimpal dengan kualiti dan servis premium kami. Siti Al’Izzah di Facebook atau di 0133011121 :

  • Harga Set Bersalin Shaklee set Asas : RM275  untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Termasuk poslaju dan pillbox serta konsultasi penyusuan.
  • Harga Set Bersalin Shaklee set Extra : RM475 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Termasuk poslaju, pillbox dan shaker serta konsultasi penyusuan.
  • Harga Set Bersalin Shaklee set PremiumRM590 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. Termasuk poslaju, pillbox dan shaker serta konsultasi penyusuan.

Nak dapatkan Harga Set Bersalin Shaklee pada harga Ahli? Ini caranya :

  1. Daftar sebagai Ahli Shaklee. Anda tak perlu bimbang kerana berdaftar sebagai Ahli Shaklee ni konsep sama seperti ahli JCard dan BonusLink sebagai contoh. Anda beli dan dapat point. Pada point 150 dan ke atas anda akan mendapat cash rebate 🙂
  2. Atau anda boleh menghubungi saya di Facebook saya untuk mendapatkan Harga Set Bersalin Shaklee anda 🙂

Alhamdulillah setakat  hampir semua pengguna berpuas hati.

Pelanggan kami kebanyakannya datang dari Kuala Lumpur, Selangor, Sarawak, Sabah dan Brunei.

Sekiranya ibu-ibu ingin mendapatkan set bersalin ini, caranya amat mudah dan diterangkan dalam rajah di bawa,

inshaaALLAH kami berikan Harga Set Bersalin Shaklee dengan pelbagai offer lain yang kami jamin terbaik antara yang ada di Malaysia 🙂

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca artikel dan sharing dari hati ini. Semoga ia membantu para ibu untuk membuat keputusan dalam memilih set berpantang yang terbaik buat para ibu.

 

Salam sayang dan jumpa lagi 🙂

Testimoni Set Bersalin Shaklee untuk banyakkan susu dan kurus

Salam sejahtera semua, hari ni kami nak share tentang kisah gembira seorang pengguna Set Bersalin Shaklee dari Lahad Datu,Sabah. Beliau membeli Set Bersalin Shaklee dari kami pada June 2013 untuk digunakan semasa berpantang selepas melahirkan anak ketiga.

Alhamdulillah kami sangat gembira setelah mendapat mesej dari beliau.

Menurut pelanggan yang kami sayangi ini, beliau mengalami pengalaman berpantang selepas bersalin yang berbeza setelah menggunakan Set Bersalin Shaklee.

Testimoni banyakkan susu dengan Set Bersalin Shaklee

Jika dulu dengan Set Bersalin lain semasa berpantang anak pertama dan anak kedua, beliau tidak berjaya dalam penyusuan susu ibu. Bersama dengan anak pertama kata beliau susu sangat sedikit. Bersama anak kedua pula menurut pelanggan kami ini susu beliau sangat cair sehingga  baby tak nak susu.

Alhamdulillah dengan Set Bersalin Shaklee semasa berpantang anak ketiga, beliau berjaya menyusu anak beliau secara exclusive dengan susu ibu.

Amat berbeza pengalaman berbanding dengan anak pertama dan anak kedua.

Testimoni Set Bersalin Shaklee untuk kurus badan.

Perkongsian beliau tentang ini amat membuatkan kami teruja sekali. Menurut beliau, sebelum hamil berat badan beliau ialah 82kg dan menjelang trimester terakhir berat badan meningkat ke 88kg.

Dalam masa sebulan menggunakan Set Bersalin Shaklee berat badan telah turun menjadi 71kg. Wow lagi rendah dari semasa sebelum hamil. Sungguh kami teruja membacanya.

Selain daripada manfaat untuk membantu banyakkan susu ibu dan menurunkan berat badan, pelanggan yang kami hormati ini turut berkongsi tentang bertenaga sepanjang berpantang walau menjaga 3 anak kecil sendiri.

Sangat mengujakan bukan?

 

Alhamdulillah dengan kisah gembira begini kami amat bersemangat untuk terus berkongsi kebaikan Shaklee dan Set Bersalin Shaklee dengan orang ramai.

Terlalu ramai ibu mengandung yang ingin mendapatkan pemulihan terbaik selepas bersalin, tapi tidak ramai yang berjaya kerana tersalah pilih produk.

Tahniah diucapkan kepada anda yang telah memilih untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee.

Khidmat konsultasi exclusive untuk penyusuan susu ibu dan berpantang, special untuk semua customer dan pelanggan VVIP kami yang amat kami sayangi.

Jumpa lagi dalam entry akan datang 🙂

 

Set Bersalin Shaklee

 

 

Set Bersalin Shaklee

 

Shaklee Brilliant Set – Rahsia kecemerlangan si pintar.

Memandangkan dunia dan alam pendidikan hari ini amat kompetitif, pastikan kita memberikan bantuan yang terbaik untuk membantu anak-anak menjadi pelajar cemerlang.

 

Bantuan bukan berbentuk material semata-mata, bantuan dari sudut nutrisi adalah sangat penting untuk menyediakan minda dan fizikal yang mantap untuk menghadapi cabaran dalam pembelajaran hari ini.

 

Nutritionist Shaklee mencadangkan kombinasi dalam Shaklee Brilliant Set untuk memaksimumkan potensi minda serta meningkatkan fokus di kalangan pelajar.

Shaklee Brilliant Set

Set Shaklee Brilliant Set ini mengandungi 5 key produk yang terbukti memacu prestasi minda pelajar :

  1. Omega Guard – sumber terbaik DHA yang sihat tanpa pencemaran logam berat. Otak manusia terdiri dari 20% DHA. Terbaik untuk diambil sejak anak berada dalam kandungan.
  2. Lecithin – mengandungi choline yang mempercepatkan pergerakan synaps dalam sistem saraf. Memberi kesan positif terhadap catch-up dan daya tangkap/ingatan sesuatu ilmu yang dipelajari.
  3. Cinch Tea – Diperbuat dari Rooibos Red Tea dan kaya dengan Taurine untuk memantapkan prestasi minda.
  4. ESP – Protein yang lengkap dengan kesemua asid amino perlu, memberi tenaga dan melindungi sel dari kerosakan.
  5. Ostematrix – kalsium yang lengkap dengan boron untuk memberi kualiti tidur yang baik bagi para pelajar.

Dengan gabungan 5 produk hebat di atas, Shaklee Brilliant Set Membantu mengatasi masalah lazim pembelajaran seperti :

 

  1. Kurang daya fokus
  2. Kurang minat – rentetan kurang fokus
  3. Kurang daya saing – rentetan kurang minat
  4. Kurang stamina
  5. Sering mengantuk
  6. Lemah ingatan dan lemah pertuturan – petanda bahawa gerakan synaps di otak dan saraf perlahan.

 

Sebagai ibu bapa, kita perlu mengenal pasti ciri-ciri dan sikap anak-anak kita yang kini hidup dalam zaman yang sangat mencabar.

 

Sekiranya ada antara anak anda yang memiliki salah satu ciri di atas, bantulah dia untuk mengatasi masalah berkenaan dengan supplement yang selamat dan sihat disamping berdoa untuk kesihatan dan kejayaannya.
Fast Action Fast Result

Lebih cepat anda usaha untuk atasi masalah ini, lebih cepat anak anda akan mencapai kejayaan 🙂

InshaaALLAH 🙂

 

Sekiranya anda memerlukan set ini untuk anak anda, hubungi kami di saliran berikut :