Capai Impian Dengan Teknik Vision Board

The Power Of Vision Board. Korang pernah dengar tak pasal Vision Board? Vision board atau VB tu ialah senarai impian yang korang nak sangat capai tapi ia dalam bentuk bergambar. Yang terbaik letak target sekali bila korang nak capai. VB ni sangat penting untuk drive...

13 Tips Umrah Dengan Anak Kecil Dan Bayi

Atas cadangan seorang kawan, saya kongsikan tips umrah dengan anak kecil dan bayi berdasarkan pengalaman kami sekeluarga. Sebenarnya dah hampir 2 tahun saya dan suami beserta anak-anak kecil kami tunaikan ibadah umrah dulu.   Kami laksanakan ibadah umrah dengan 3...