Category: Bisnes Shaklee

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Sebagai leader shaklee yang fokus bisnes shaklee online, Ahli Shaklee yang daftar ahli shaklee di rangkaian kami akan dapat pelbagai manfaat tanpa perlu tunggu sampai dapat berjumpa dengan saya face to face.

 

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

 

Kiranya bila korang daftar ahli shaklee je korang dah layak dapat semua yang korang perlukan untuk jadi Pengedar Shaklee yang jana income melalui bisnes shaklee.

 

Antaranya ialah business tools yang ada langkah demi langkah tentang cara buat bisnes shaklee.

 

Insyaa Allah dengan business tools ni korang dah tak perlu tercari-cari cara nak mula buat bisnes shaklee.

 

Korang pilih je cara mana yang korang suka. Nak buat bisnes online macam saya ke, atau nak bisnes shaklee offline? Nanti saya tunjukkan jalannya ?

 

Sebenarnya saya bukan buat bisnes online je tau. Offline pun saya buat jugak. Infact ramai je ahli shaklee dan customer yang saya dapat dengan aktiviti offline ?

 

Selain daripada business tool yang super power tu, Pengedar Shaklee yang daftar ahli shaklee dengan kami juga akan disediakan kedai FB khas untuk korang. Tinggal nak run dan tunggu orang order je.

 

Yang paling best kalau korang daftar ahli shaklee dengan kami ialah korang tak perlu susah-susah buat ‘head hunting’ atau cari orang untuk invest beribu-ribu.

 

Orang yang cari korang untuk daftar ahli dan customer yang akan cari korang untuk beli produk shaklee.

 

Amacam? Best ke best?

 

Ini la rahsia group kami yang ramai orang dok tercari-cari.

 

Nanti kami akan ajar korang macam mana nak ada kedai yang boleh bukak 24 jam dan orang ramai cari macam kedai online kami ni ?

 

Yang paling best korang boleh buat bisnes shaklee ni daripada rumah menggunakan handphone je.

 

Kalau nak personal touch baru kita jumpa face to face untuk share dan belajar apa yang patut k ?

 

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? Isi je Borang Jadi Ahli Shaklee ni >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online <<

 

Malas nak isi borang?

 

Jangan risau. Type je ‘BISNES SHAKLEE‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 untuk daftar ahli shaklee dan kami bantu anda mulakan bisnes shaklee hari ni juga!

 

Jom tengok video Kenapa Kami Daftar Ahli Shaklee dan pilih Bisnes Shaklee.

7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online

Dalam banyak-banyak bisnes, kenapa saya pilih Bisnes Shaklee Online? Kenapa saya tak pilih bisnes Shaklee Offline je? Lagipun banyak je bisnes lain selain daripada bisnes Shaklee kan?

7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online - Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia - Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur
7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online

 

7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online

1.Kedai Shaklee Online boleh bukak 24 jam.  Takde limit masa. Customer boleh masuk kedai kami ikut masa diorang masing-masing.

Ada yang suka masuk kedai kami pagi, ada yang suka tengah hari, ada yang suka malam dan tengah malam pun ramai jugak tau 😉

 

2.Flexible. Walapun saya tengah tido atau tiada di depan pc tapi bisnes shaklee online saya  tetap jalan.

Kalau saya pergi bercuti pun bisnes berjalan macam biasa jugak. Tak kira la ceruk mana pun kami pergi dan walaupun tempat tu takde internet pun takpe.  Janji customer tu ada internet. hehe

 

3. Target market lebih luas. Sebab capaian bisnes Shaklee Online lebih besar. Boleh cover seluruh Malaysia. Siap brunei, singapore dan negara lain sekali tau.

 

4. Bila saya pilih bisnes Shaklee online bukan bermakna saya tak boleh buat bisnes Shaklee offline. Dua-dua pun boleh. Sebab teknik dan ilmu bisnesShaklee online Insyaa Allah dah boleh cover offline sekali.

Cuma untuk  yang buat bisnes Shaklee offline belum tentu boleh buat online sebab ada banyak ilmu-ilmu special bisnes online yang diorang tak cover. Hehe

 

5. Dah nama pun bisnes shaklee online kan? So, haruslah ada coaching online jugak. Group kitorang siap ada webinar dan telegreminar lagi tau. Haa?

Apa kebendanya tu? Kena la join team ohsem kami dulu. Hehe

 

6. Bisnes partner a.k.a agent Shaklee kami ada di mana-mana. Uolls cakap je nak kami hantar produk Shaklee ke mana. Nanti ada la agen shaklee kami uruskan

 

7. Saya ni pemalu sebenarnya. In fact dulu pernah terfikir “Macam mana nak bisnes? Nak approach orang pun malu..”hehe

So, saya cari la bisnes online sebab kan saya tak suka nak approach face to face. Dengan bisnes Shaklee Online saya tak perlu nak ketuk dari pintu ke pintu rumah orang untuk menjual.

Pelanggan yang cari saya untuk beli produk Shaklee atau nak Jadi Ahli Shaklee dan saya akan uruskan proses Daftar Ahli Shaklee untuk diorang.

 

Nak tau caranya? Jom sertai team kami. Tips dan teknik ni exclusive untuk team  kami je.

 

Nak Daftar Ahli Shaklee sekarang juga?

 

Tahniah! Anda buat keputusan bijak. Jom Daftar Ahli Shaklee Online dengan mengisi borang Jadi Ahli Shaklee ni >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online<<

 

Atau hubungi hotline kami 012-346 1698 untuk sebarang bantuan

 

Jom tengok video Kenapa Kami Pilih Bisnes Shaklee Online.

 

 

Kenapa Suka Bisnes Shaklee?

Segalanya bermula kerna dia. Sebab nak bagi yang terbaik untuk dia la saya kenal shaklee.

Kenapa Saya Suka Bisnes Shaklee?Kenapa Saya Suka Bisnes Shaklee?

Asalnya untuk banyakkan susu. Lepas tu tambah 2 lagi sebab iaitu nak improve tahap kesihatan dan kewangan keluarga ?

Sebenarnya since zaman sekolah dulu dah beberapa kali join bisnes tapi so far dengan Shaklee memang berbeza sangat-sangat

Kalau nak cerita memang panjang lebar. 1001 malam pun habis. Nak senang uolls baca je posting saya yang sebelum-sebelum ni ?

Kali ni saya cuma nak share kenapa saya kekal dengan bisnes shaklee walaupun saya ada beberapa bisnes lain & ramai yang approach join bisnes diorang.

1. Bonus yang masyuuukkk. Walaupun modal cipuuutt(RM69) je. Memang best. Janji rajin & istiqamah je ?. Kalau malas-malas, nak goyang kaki je sila cari skim cepat kaya. Tapi kalau habis papa kedana jangan salahkan saya. hehe

So far, bab bonus shaklee memang sangat-sangat meyakinkan. Tak pernah lagi bayar lewat walau sehari. Diorang bayar lebih awal ada la. Dah la sistem bonus shaklee sangat special tau. Shaklee ‘pay to infinity’. Maksudnya bonus Shaklee tiada had.Saya pernah nampak slip bonus leader yang 6 angka sebulan. Memang ternganga mulut tengok dibuatnya tau 🙂

2. Tak payah modal ribu-ribu atau beli stok berkotak-kotak. Yang akhirnya stok tu akan  dok bawah katil(sebab tak tau nak jual kat siapa). Tu jenis yang suka kejar-kejar pangkat la tu   ?

Bisnes ala-ala dropship gittew. Customer order baru korang order kt shaklee. Siap shaklee boleh courier direct ke customer korang tu lagi tau ?

Cuma leader macam saya memang kena ada stok kat rumah. Sebabnya customer suka sangat terjah. Tau-tau diorang dah depan pintu.hihi

3. Boleh tolong orang selesaikan masalah kesihatan dan hidup lebih sihat secara semula jadi.
Best tau bila boleh bantu orang selesaikan masalah diorang. Macam mana rasanya? Susah nak describe. Korang kena feel sendiri ?
4. Tolong orang jana income dengan shaklee. Cuba bayangkan orang yang selalu semput nak tunggu gaji tiba-tiba dapat bonus shaklee pulak tengah-tengah bulan.
Bestkan? Lagi best bila korang la yang tolong guide diorang tu ?
5. Bisnes bukak 24 jam sampaikan masa kitorang tido pun sales masuk jugak. Haa? Camno tu yek??
Tu je la dulu. Kang tak tido malam korang memikirkan betapa best nya bisnes shaklee ni pulak.hehe
Tapi ni semua special untuk group kitorang je tau. Kalau korang join under group lain saya tak jamin kalau korang tak dapat ‘rasai’ semua ni ?
.
Nak join kitorang?

Senang je. Hubungi hotline 012-346 1698 sekarang jugak!