Category: Bisnes Shaklee

Cara Saya Belajar Ilmu Bisnes Shaklee

Saya Gout, kena ambil Produk Shaklee yang mana ye?Mula-mula dapat soalan ni, merah muka dan berpeluh ketiak nak menjawabnya ?

Ilmu Bisnes Shaklee

Ilmu Bisnes Shaklee

Ye la. Member tanya live, face to face depan member opis lain tu. Masa tu saya baru seminggu je Daftar Ahli Shaklee ?

Nasib baik la dah ada ilmu pasal masalah gout. So, dengan kondifen la ai share pasal Set Gout Shaklee. Hehe

Haa, jadi Shaklee Independant Distributor ni kena ada ilmu tau. Kalau tak camne nak jawab bila customer tanyakan ?

Ilmu pulak bukan setakat ilmu produk je ye. Macam-macam ilmu kena belajar.

Ilmu produk shaklee opkos la no 1. Ilmu lain macam ilmu tentang penyakit dan masalah kesihatan, ilmu bisnes dan ilmu memantapkan hubungan dengan Allah.

Ilmu produk, penyakit dan masalah kesihatan tu memang wajib la. Ilmu bisnes pun penting sebab kita berbisnes nak deal dengan manusiakan. So, kena la belajar teknik2 nya ?

Dalam banyak-banyak ilmu tu, ilmu memantapkan hubungan dengan Allah memang tak boleh ditinggalkan ye ?

Kenapa? Sebabnya yang bagi rezeki dan customer tu semua kan Allah. So, kalau hubungan dengan Allah huru-hara memang ke laut la bisnes kita tu nanti.hihi

Mana saya belajar ilmu-ilmu ni semua?

Banyak tempat dan channel. Ada yang online dan banyak juga yang offline ?

Uolls pulak macam mana uolls mantapkan ilmu untuk bisnes uolls ye?

Nak join team Shaklee kitorang?

Whatsapp je ‘Daftar Ahli‘ ke nombor hotline kami ni:

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Perancangan Bisnes Shaklee 2017 Untuk Pengedar Shaklee Di Rangkaian Kami

Mentor Bisnes Shaklee saya pesan ” Leader mesti ada perancangan untuk tolong semua Ahli Shaklee yang bergelar Pengedar Shaklee yang sah berdaftar untuk buat bisnes”

 

Perancangan Bisnes Shaklee 2017 Untuk Pengedar Shaklee Di Bawah Rangkaian Kami

Perancangan Bisnes Shaklee 2017 Untuk Pengedar Shaklee Di Bawah Rangkaian Kami

 

So, sebagai business leader, saya pun ada beberapa perancangan untuk pengedar shaklee di rangkaian kami.

Misi saya tahun 2017 ni nak bantu lebih ramai ahli shaklee yang buat bisnes untuk naik rank dan jana income minimum 4 angka melalui bisnes shaklee.
Kalau setakat 3 angka tu dah ramai sangat dalam group kami. Actually 4 angka pun dah ada. Tapi saya target nak ramaikan lagi ?
Ada beberapa peracangan yang saya dah rangkakan. Saya pecahkan kepada market bisnes shaklee online market offline.
Market online ni memang best sebab boleh cater ramai customer yang nak produk shaklee diseluruh Malaysia dan siap boleh cater pasaran brunei sekali tau ?
Yang offline pulak memang sangat berpotensi sebab sangatlah ‘blue ocean’ bak kata orang jawa.hehe
Nak tau macam mana kami nak buat?
Kena la daftar ahli shaklee dengan kami dulu ?
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Sebagai leader shaklee yang fokus bisnes shaklee online, Ahli Shaklee yang daftar ahli shaklee di rangkaian kami akan dapat pelbagai manfaat tanpa perlu tunggu sampai dapat berjumpa dengan saya face to face.

 

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

 

Kiranya bila korang daftar ahli shaklee je korang dah layak dapat semua yang korang perlukan untuk buat bisnes shaklee.

 

Antaranya ialah business tools yang ada langkah demi langkah tentang cara buat bisnes shaklee.

 

Insyaa Allah dengan business tools ni korang dah tak perlu tercari-cari cara nak mula buat bisnes shaklee.

 

Korang pilih je cara mana yang korang suka. Nak buat bisnes online macam saya ke, atau nak bisnes shaklee offline? Nanti saya tunjukkan jalannya ?

 

Sebenarnya saya bukan buat bisnes online je tau. Offline pun saya buat jugak. Infact ramai je ahli shaklee dan customer yang saya dapat dengan aktiviti offline ?

 

Selain daripada business tool yang super power tu, Pengedar Shaklee yang daftar ahli dengan kami juga akan disediakan kedai FB khas untuk korang. Tinggal nak run dan tunggu orang order je ?

 

Yang paling best kalau korang daftar ahli shaklee dengan kami ialah korang tak perlu susah-susah buat ‘head hunting’ atau cari orang.

 

Orang yang cari korang untuk daftar ahli dan customer yang akan cari korang untuk beli produk shaklee.

 

Amacam? Best ke best?

 

Ini la rahsia group kami yang ramai orang dok tercari-cari.

 

Nanti kami akan ajar korang macam mana nak ada kedai yang boleh bukak 24 jam dan orang ramai cari macam kedai online kami ni ?

 

Yang paling best korang boleh buat bisnes shaklee ni daripada rumah menggunakan handphone je.

 

Kalau nak personal touch baru kita jumpa face to face untuk share dan belajar apa yang patut k ?

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)