Alhamdulillah lately ni semakin ramai yang berminat nak buat Bisnes Shaklee. Tu yang saya terima banyak PM tentang Cara Nak Jadi Ahli Shaklee.

Sebagai Leader Bisnes Shaklee, saya memang rasa gembira bila semakin ramai yang mula sedar tentang kepentingan untuk tambah pendapatan keluarga.

Yang lagi best ialah bila adik-adik student IPT pun semakin ramai yang nak buat bisnes online masa belajar.

Ramai yang bagitau tak cukup kalau bergantung dengan loan PTPTN atau duit mak ayah je. Dan yang paling buatkan adik-adik tu nak buat bisnes shaklee ialah nak kumpul duit untuk bayar loan PTPTN nanti. Baguskan diorang Tu?

Ok sebenarnya syarat nak buat bisnes shaklee ialah mesti daftar jadi ahli shaklee dulu.

Untuk daftar ahli shaklee pulak wajib ada sponsor atau upline, baru la shaklee hq benarkan pendaftaran keahlian anda sebagai ahli shaklee baru.

Bila dah jadi ahli baru boleh mula buat bisnes shaklee. So, persoalannya macam mana nak jadi ahli shaklee?

Senang je. Ada beberapa cara untuk daftar keahlian shaklee anda.

Cara Daftar Ahli Shaklee Untuk Buat Bisnes Shaklee

1. Walk in ke HQ atau Cawangan Shaklee berdekatan dengan anda dan beli borang Daftar Keahlian Shaklee yang berharga RM3.

Nanti anda akan diberi 1 pad borang(sebenarnya ada 10 keping borang dalam tu).

Anda lengkapkan semua maklumat yang dikehendaki dan jangan lupa isikan maklumat dibahagian sponsor beserta nombor ID Shaklee bakal upline anda.

Lepas tu dah boleh buat pembayaran sebanyak RM65 di kaunter.

Kalau anda masih belum ada upline, anda boleh jadikan saya sebagai upline shaklee anda dengan mengisi nama saya ERNI TANJUNG dan no Id 956669.

Lepas selesai urusan pendaftaran, anda boleh hubungi saya untuk saya guide cara mulakan bisnes shaklee.

2. Isi Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee di blog vitaminibu.com di sini >>Borang Daftar Ahli Shaklee Online << dan ikut arahan seterusnya.

3. Type ‘DAFTAR AHLI’ dan whatsapp ke 012-346 1698.

So far memang ramai yang suka jadi ahli shaklee dengan cara ni sebab ia paling mudah dan pantas.