Sejak kebelakangan ni permintaan vitamin dan semua produk Shaklee lain semakin meningkat. Majoriti rakyat Malaysia yang dah mula sedar tentang kepentingan vitamin / supplements untuk kuatkan sistem pertahanan badan. Sistem pertahanan badan yang kuat akan membantu badan melawan serangan virus covid 19 serta melindungi diri daripada pelbagai penyakit lain.

 

Buktinya 30,000 botol Sustained Released Vita C atau lebih dikenali sebagai Vitamin C Shaklee habis terjual dalam masa 2 hari sahaja. Selain tu, banyak produk lain juga turut menerima tempiasnya sehingga habis stock juga.

 

Antara produk Shaklee yang temporary out of stock tempoh hari ialah Res V, Omega Guard, Zinc Plus, Chewable Vita c, Vitalea For Children, Garlic, Peppermint Ginger, GLA dan skin care Youth Shaklee. Syukurlah kebanyakan produk dah masuk batch baru dan available sekarang ni. Alhamdulillah

 

Untungnya kami semua Pengedar Shaklee Malaysia ialah syarikat sangat komited untuk membantu kami meneruskan bisnes Shaklee walaupun disaat Perintah Kawalan Pergerakan sekarang ni.

 

Betul la kata mentor kami, “Bisnes Shaklee ialah Bisnes Kalis Ekonomi”. Walaupun tak b0leh keluar rumah, bisnes kami tetap jalan seperti biasa kerana penghantaran produk diuruskan oleh HQ dengan bantuan GDex. Alhamdulillah

 

Lebih ramai yang memilih untuk daftar jadi ahli Shaklee, samada untuk berbisnes mahupun makan sendiri je. Tambahan lagi dengan kempen promosi Pendaftaran Keahlian Shaklee Secara Percuma yang Shaklee lancarkan sekarang ni.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma – Paling Jimat Dan Untung

 

1.Beli mana-mana set daripada Senarai Shaklee Welcome Set di bawah:

 

Cara-Daftar- Ahli Shaklee-Percuma

 

2.Beli Twinpack Vivix Shaklee

 

Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma Dan Paling Jimat

Promosi ni untuk bulan April 2020 je ye!

 

 

3. Beli Res V Shaklee

Beli-Res V-Shaklee-Dapat-Keahlian-Shaklee-Percuma

Sebotol Res V RM510. Nak lagi jimat? Beli 2 botol, terus dapat Free Membership & harga lagi murahhh

 

 

4. Beli mana-mana produk Shaklee minimum 100UV atau bersamaan dengan RM400. Nak saya bantu pilih produk terbaik untuk anda? Hubungi hotline kami di 012-346 1698 atau klik je link ni >> Nak Produk Shaklee 100uv <<

 

Berminat nak daftar jadi ahli Shaklee sendiri di website Shaklee?

 

Klik je link ni >> Saya Nak Daftar Ahli Shaklee Sendiri <<

 

Lepas daftar nanti jangan lupa whatsapp saya di 012-346 1698 untuk dapatkan konsultasi produk serta cara pengambilan yang betul ye.

 

Nak saya bantu anda daftar keahlian Shaklee secara percuma?

 

Klik je link ni >> Nak Daftar Ahli Shaklee Percuma <<