Anda nak beli Vivix Shaklee sendiri? Tapi tak tau cara beli vivix shaklee secara online terus daripada Shaklee HQ?

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Anda tak suka nak beli vivix shaklee melalui agen shaklee sebab malas nak contact atau nak kena whatsapp?

 

Atau anda nak beli vivix shaklee tapi malas nak kena pergi bank in duit atau transfer ke akaun pengedar Vivix shaklee untuk order vivix shaklee tu?

 

Memang betul. Ramai lagi kat luar sana yang ada masalah nak beli vivix macam anda. Ada yang lebih prefer beli vivix shaklee secara online terus daripada shaklee hq sebab boleh guna kredit kad ?

 

Tak kisah la walau apa pun alasan anda. Yang penting anda nak tau cara beli vivix shaklee online kan?

 

Okay, jom saya kongsikan cara beli vivix shaklee secara online

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee Hq

Caranya sangat senang. Anda cuma perlu klik kat icon kat bawah ni yang automatik akan bawak anda masuk ke website shaklee.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Klik sini untuk Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Anda cuma perlu tick ‘Agree’ dan Next”.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ9
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Kemudian isikan berapa jumlah botol vivix yang anda nak.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ8
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Isikan details tentang diri anda, pastikan no henpon dan alamat betul ye. Kalau tak nanti susah abam gdex/citylink/pos laju nak hantar. Hehe

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ7
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Lepas tu klik çontinue’ dan semak semula order. Kalau dah semua dah betul, klik ‘proceed for payment’ untuk teruskan ke bahagian pembayaran.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Lepas complete maklumat pembayaran klik ‘çonfirm payment’.

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Masukkan details kad kredit atau kad debit anda. No CCV ialah nombor 3 digit kat bahagian belakang kad kredit/debit(yang dekat sebelah tempat sign tu).

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Follow je sampai settle ?

 

Kalau anda buat order vivix shaklee tu sebelum pukul 3pm, Insyaa Allah esoknya dah boleh sampai. Cuma kalau area terpencil tu lambat sikit la. Dalam 4-5 hari bekerja.

 

Oh ye, istimewanya Vivix Shaklee ialah ianya Free Delivery. Maksudnya tak kira la berapa botol pun anda beli, shaklee hq tak caj postage pun. Best kan?

 

Senang je kan cara nak beli vivix shaklee online terus dari shaklee hq? ?

 

Nak beli Vivix Shaklee sekarang?

 

Jom order vivix shaklee online!

 

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ
Klik sini untuk  Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

 

Kalau perlukan bantuan boleh hubungi hotline kami kat bawah ni ye:

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *