Risau dengan masalah period cycle yang tak normal? Anda nak cari cara atasi masalah period tidak teratur tanpa ubat?

 

Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur Tanpa Ubat

 

Sebelum tu jom tengok kenapa masalah period tak teratur berlaku.

 

Apakah Punca Maalah Period Tidak Teratur?

Ada beberapa faktor yang menyebabkan masalah period tidak teratur. Antaranya ialah:

1. Masalah hormon tidak seimbang

2. Gangguan pola pemakanan seperti Bulimia atau Anoreksia

3. Masalah obesiti (berat badan yang berlebihan) ataupun ”underwieght'(kurang berat badan)

4. Stress atau kemurungan

 

Mesti ada sebahagian daripada anda yang sedih dan risau dengan masalah period tidak teratur ni kan?

 

Jangan risau setiap penyakit pasti ada penawarnya. Insyaa Allah ada jalan penyelesaian untuk masalah period anda yang tidak teratur tu.

 

Anda boleh ikhtiar dengan cara semulajadi yang Insyaa Allah berkesan dan tidak menggunakan apa-apa ubat-ubatan.

 

Nak tahu macam mana nak atasi masalah period tak teratur ni?

 

Jom saya kongsikan.

 

Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur Tanpa Ubat

1. Kurangkan berat badan(jika berlebihan) atau dapatkan berat badan yang ideal.

2. Kawal stress anda dengan baik.

3. Bersenam secara berkala sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.

4. Amalkan pemakanan seimbang dan berkhasiat.

5. Tambahkan pengambilan supplement semulajadi yang dapat membantu mengatasi masalah hormon tidak seimbang( punca period tidak teratur).

 

Nak tau suppement semulajadi yang mana yang boleh bantu atasi masalah period tidak teratur?

 

Cadangan Produk untuk Atasi Masalah Period Tidak Teratur

 

2 produk yang sangat bagus untuk bantu membantu period anda kembali normal seperti sedia kala ialah:

Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur Tanpa Ubat
Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur Tanpa Ubat

1.Omega Guard

Omega Guard merupakan sumber asid lemak sihat Omega 3. Masalah hormon tidak seimbang adalah berpunca daripada nisbah omega 3 dan Omega 6 yang tidak seimbang. Fungsi Omega Guard ialah membantu melengkapkan keperluan omega 3 dalam badan anda.

 

2. GLA Complex

GLA ialah sumber asid lemak Omega  yang sangat diperlukan oleh badan untuk menstabilkan hormon. Pengambilan GLA bersama dengan Omega Guard terbukti telah membantu ramai wanita yang mengalami masalah period tidak teratur.

 

Insyaa Allah gabungan 2 produk ini akan membantu mengatasi masalah period anda itu.

 

Nak ikhtiar dengan 2 produk ini?

 

Type ‘PERIOD‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 untuk kami bantu anda bagi mendapatkan Set Period Normal ni

 

Nak beli terus secara online? Hanya perlu klik di sini:

Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur Tanpa Ubat
Klik Sini Untuk Beli Set Period Teratur

 

Nak dapatkan Set Period Normal pada harga ahli dengan penjimatan sebanyak 15% – 25%?

 

Jom daftar jadi ahli shaklee di sini >> Daftar Ahli Shaklee <<

 

Daftar Ahli Shaklee Online Untuk Cara Atasi Maalah Period Tidak Teratur
Klik sini untuk dapatkan harga lebih jimat!

 

Jemput tengok Video Cara Atasi Masalah Period Tidak Teratur:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *