Anda sedang merancang untuk buat bisnes online? Tak tahu nak pilih bisnes yang mana? Sedang pertimbangkan untuk buat Bisnes Online Shaklee tapi ramai kawan-kawan cadangkan buat dropship?

 

Bisnes-Online-Shaklee-Macam-Dropship-Tapi-Boleh-Jana-Income-4-Angka-Sebulan-Dan-Pelbagai-Insentif-Lain
Bisnes Online Shaklee atau Dropship?

 

Mesti pening kepala anda nak buat keputusan yang terbaikkan?

 

Sebelum tu jom saya kongsikan sikit tentang bisnes dropship.

Apa itu Bisnes Dropship?

Bisnes Dropship ialah salah satu cabang bisnes online iaitu bisnes yang boleh dibuat dari dari rumah.

Sebagai ‘Dropshipper’ anda perlu iklankan atau buat pemasaran untuk produk yang anda jual. Penghantarak produk kepada pelanggan akan dilakukan oleh pembekal.

Modal untuk mulakan bisnes dropship antara RM50-RM500.

Pembayaran komisen pula berdasarkan unit yang berjaya dijual serta persetujuan bayaran antara anda dan pembekal.

Lagi banyak anda jual, lagi banyak untuk runcit atau komisen yang anda akan dapat.

 

Sekarang anda dah ada idea tentang bisnes dropship kan?

 

Jom tengok pula tentang bisnes online Shaklee.

 

9 Kelebihan Bisnes Online Shaklee Berbanding Bisnes Lain

 

1.Modal untuk mula bisnes Shaklee cuma RM80(termasuk postage memberkit)

 

2.Tak wajib simpan stok kerana Shaklee HQ boleh uruskan penghantaran kepada pelanggan anda.

 

3.Anda cuma perlu buat pemasaran, lagi banyak produk yang anda jual, lagi besar untuk runcit yang anda dapat.

 

4.Bisnes online Shaklee ialah bisnes ‘network marketing’. Anda perlu bantu orang untuk buat bisnes Shaklee dan Shaklee akan bayar anda pelbagai insentif bonus. Antaranya, Bonus jualan kumpulan, bonus kepimpinan dan bonus Infinity.

 

5. Jumlah bonus yang ditawarkan selain daripada untung runcit adalah berkali-ganda lebih besar dan lumayan.

 

6. Dalam bisnes online Shaklee, ia bukan sekadar menjual semata-mata. Ia lebih kepada membantu orang untuk hidup sihat disamping berpeluang menjana pendapatan tanpa had.

 

7. Bisnes Shaklee bukan ‘scam’ atau ‘skim cepat kaya’ kerana hanya yang berusaha je akan dapat hasilnya.

 

8. Dengan bisnes online Shaklee anda akan mempunyai kedai online yang buka 24 jam sehari dan 365 setahun walaupun adan sedang tidur mahupun bercuti bersama keluarga.

 

9. Income bisnes Shaklee adalah tanpa had. Shaklee satua-satunya syarikat yang mendapat hak paten untuk pembayaran bonus – ‘PAY TO INFINITTY”. Ini membuktikan komitmen Shaklee terhadap pembayaran bonus tanpa had kepada semua Pengedar Shaklee.

 

Ni hanyalah sebahagian daripada pelbagai kelebihan bisnes Shaklee. Banyak lagi sebenarnya tau.

 

Berminat nak buat bisnes online Shaklee?

 

Jom sertai kami dengan Daftar Ahli Shaklee untuk menjadi Pengedar Shaklee sekarang juga!

 

Anda boleh isikan >> Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee Online << ni

 

Atau cara yang lebih mudah dan pantas ialah dengan type ‘BISNES ONLINE’ dan Whatsapp ke 012-346 1698 untuk kami bantu anda mulakan bisnes online Shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *