Cara Atasi Masalah Kerap Lupa

Cara Atasi Masalah Kerap Lupa

Masalah kerap lupa ni agak sinonim dengan orang perempuan. Lebih-lebih lagi yang dah pernah mengandung dan bersalin.   Orang tua-tua kata masalah kerap lupa tu disebabkan oleh urat putus masa bersalin.   Dulu bila dengar orang tua-tua cakap macam tu puas jugak la...

Capai Impian Dengan Teknik Vision Board

The Power Of Vision Board. Korang pernah dengar tak pasal Vision Board? Vision board atau VB tu ialah senarai impian yang korang nak sangat capai tapi ia dalam bentuk bergambar. Yang terbaik letak target sekali bila korang nak capai. VB ni sangat penting untuk drive...