Sejak kebelakangan ni semakin ramai yang terkesan dengan masalah Covid-19 dan PKP atau Perintah Kawalan Pergerakan. Ramai peniaga yang hilang punca pendapatan sebab perniagaan tak dapat beroperasi seperti biasa.

 

 

Yang bekerja pun turut terkena tempiasnya kerana banyak syarikat yang dah mula potong gaji dan ada juga yang cuma bayar gaji separuh. Sebab tu ramai yang dah mula mencari-cari peluang bisnes baru yang boleh dibuat dari rumah.

 

So dalam entri ni saya akan kongsikan tips yang anda boleh gunakan untuk memilih bisnes terbaik yang boleh dilakukan semasa PKP.

 

 

5 Tips Pilih Bisnes Terbaik Masa PKP

 

1.Pilih bisnes yang ada support yang sangat baik daripada syarikat

Sangat penting untuk cari bisnes yang syarikat boleh uruskan penghantaran produk terus kepada pelanggan. Sebab di musim PKP kita semua perlu kekal di rumah kecuali atas urusan yang dibenarkan atau sangat-sangat penting.

So bisnes anda akan tetap berjalan seperti biasa walaupun anda hanya duduk di rumah.

 

2.Pilih bisnes yang boleh dibuat secara online

Kelebihan pada bisnes yang boleh dibuat onlie ialah ia boleh dijalankan dari mana-mana sahaja. Tak kisah la anda di rumah, di kampung atau di mana-mana. Janji ada akses internet dan anda dah pun boleh buat bisnes melalui handphone atau lap top.

 

3.Pilih bisnes modal rendah

Sebaiknya pilih bisnes yang modal rendah supaya kita tak perlu keluarkan duit simpanan sedia ada. Di saat-saat kritikal ni kita sepatutnya menambahkan simpanan, bukan menghabiskan yang ada.

Penting untuk pilih bisnes yang rendah modalnya sebab kita baru nak mula, so risiko kerugian atau gagal sangat tinggi.

 

4.Pilih bisnes yang produknya berkualiti, berkesan dan selamat.

Kenapa nak pilih bisnes yang ada produk yang berkualiti, berkesan dan selamat? Sebab kita tak nak sesuatu yang buruk berlaku dan kita disaman oleh pelanggan. Tak pasal-pasal kena masuk lokap atau kena bayar saman.

 

5.Pilih bisnes yang ada ‘support group’

Sebagai orang yang nak memulakan bisnes baru, pasti kita perlukan bimbingan dan sokongan. Oleh itu sangat penting cari bisnes yang ada support group supaya kita tak blur atau down seorang diri.

 

Nak tau apa bisnes terbaik yang sangat bagus untuk musim PKP ni?

 

Istimewa untuk anda yang sedang tercari-cari peluang bisnes untuk jana income dari rumah, saya recommend kat anda untuk jalankan bisnes Shaklee.

Kenapa bisnes Shaklee bukan bisnes lain?

Sebab bisnes Shaklee ada kesemua 5 ciri bisnes terbaik di atas.

 

 

5 Sebab Kenapa Bisnes Shakee Ialah Bisnes Terbaik Untuk Anda

 

1.Shaklee Hq menyediakan support yang sangat mantap

Shaklee boleh uruskan penghantaran produk Shaklee terus ke alamat pelanggan. So anda tak perlu risau bila terpaksa duduk di rumah je sepanjang PKP ni.

 

2.Bisnes Shaklee boleh dibuat sepenuhnya secara online

Janji ada handphone atau laptop dan internet, anda dah pun boleh buat bisnes Shaklee dari rumah atau di mana sahaja.

Sebenarnya bisnes Shaklee boleh dibuat secara online dan offline. Cuma masa PKP ni anda boleh focus buat bisnes secara online sepenuhnya. Lepas PKP nak buat dua-dua pun boleh.

 

3.Modal Bisnes Shaklee Rendah

Modal nak mulakan bisnes Shaklee cuma RM35 je. Sangat rendah dan mampu milik tapi boleh dapat pulangan yang sangta lumayan. Setakat nak dapat RM2000-RM3000 sebulan tu memang boleh sangatttt.

 

4. Produk Shakee Berkualiti, Selamat Dan Berkesan

 

Tips Pilih Bisnes

Bersama dengan para saintis dan Management Shaklee

 

Kesemua produk Shaklee dihasilkan oleh saintis hasil daripada kajian bertahun-tahun dan disokong oleh beribu-ribu ujian klinikal. Shaklee juga satu-satunya syarikat supplements yang ada Landmark Study – bukti pengguna yang amalkan produk Shaklee berlupuh tahun jadi lebih sihat dan kurang risiko penyakit berbahaya.

So, anda dah tak perlu risau tentang keselamatan dan keberkesanan produkkan?

 

5. Bisnes Shaklee Ada Support Group

Kami ada support group yang sangat aktif. Malah paling aktif di Malaysia sampai selalu dapat pujian dari pihak pengurusan Shaklee.

Pengedar Shaklee - Pengedar vivix Shaklee - Bisnes Shaklee - Bisnes Shaklee Online - Bisnes Online Shaklee

Inilah sebahagian daaripada ahli support group kami

 

Insyaa Allah anda takkan keseorangan kerana kami akan bimbing anda cara nak mulakan bisnes Shaklee sampai anda Berjaya capai target income yang anda inginkan.

 

Amacam?

 

Dah sedia nak mulakan bisnes Shaklee anda hari ni?

 

Klik je link ni >> SAYA NAK BUAT BISNES SHAKLEE << sekarang juga!