Supplements Shaklee Terbaik Di Malaysia! Yeayyy shaklee telah terpilih sebagai Trusted Brand Award bagi kategori supplements terbaik pilihan rakyat Malaysia untuk tahun 2022.

 

 

Sebagai pengguna dan pengedar shaklee yang buat bisnes shaklee sejak tahun 2011, saya rasa sangat teruja dan bangga sebab bukan calang-calang syarikat yang mampu dapat award tersebut.

Ia juga telah membuktikan bahawa Shaklee Supplements terbaik yang menjadi pilihan nombor 1 rakyat Malaysia. Alhamdulillah rasa lagi semangat nak kongsikan kebaikan supplements shaklee supaya lebih ramai yang dapat manfaatnya.

 

5 Sebab Kenapa Pilih Supplements Shaklee

 

1. Produk Shaklee Dihasilkan Daripada Bahan-bahan semulajadi

Semua produk shaklee dihasilkan menggunakan bahan-bahan semulajadi dan berkualiti yang dipantau ketat bermula daripada biji benihnya. Sebab tu la produk-produk shaklee terkenal dengan ‘beyond organic’.

 

2. Produk Shaklee Terbukti Semulajadi, Selamat dan Berkesan

Setiap bahan yang ingin digunakan perlu melalui 350 ujian untuk memastikan ianya betul-betul berkualiti, bebas bahan kimia, racun perosak etc.

Tak cukup dengan itu je, shaklee yang memang sangat komited untuk memastikan produknya betul-betul selamat dan berkesan mengambil ‘extra miles’ dengan menjalankan lebih 100,000 ujian setiap tahun.

 

3. Supplements Shaklee Ada ‘Landmark Study’

Produk Shaklee merupakan satu-satunya supplements di dunia yang ada ‘Landmark Study’ – Ujian yang dijalankan oleh pihak ke 3 untuk menguji keberkesanan supplements shaklee.

Kajian yang diketuai oleh Dr Glady’s Block bersama team saintis University Berkeley, California ke atas 3 golongan iaitu pengguna produk shaklee(yang telah mengambil supplements shaklee selama 20,30,40 tahun), pengguna supplements jenama lain dan golongan yang tidak mengambil apa-apa supplements.

Hasil kajian telah membuktikan pengguna supplements shaklee jauh lebih sihat dan kurang risiko penyakit berbahaya berbanding golongan yang amik supplements jenama lain dan golongan yang tidak mengambil apa-apa supplements langsung.

 

4. Inovasi Shaklee Dah Lebih 100 tahun

Vita-Lea Shaklee iaitu multivitamin tertua di dunia dihasilkan oleh pengasas Shaklee Dr Forest C.Shaklee. Malah perkataan ‘VITAMIN’ tu sendiri pun berasal daripada Vitalize Mineral(nama lama Vita-Lea). Vita-lea merupakan salah satu bukti Dr Forest C.Shaklee yang sangat komited untuk menghasilkan produk yang berkualiti dan ‘Harmoni dengan Alam Sekitar’ sejak lebih 100 tahun .

 

5. Produk Shaklee Terbukti Berkesan

 

Bukan setakat terbukti melalui ujian klinikal dan Landmark Study, supplements shaklee juga diamalkan oleh ramai atlit Olimpic yang telah memenangi pemenang pingat emas dan juga angkasawan NASA.

Golongan-golongan ni terkenal dengan ‘tersangat’ sensitif dengan apa je produk yang mereka makan. Tapi dengan vitamin shaklee, mereka bukan sekadar ‘selamat’ malah cemerlang dalam bidang masing-masing.

 

Amacam hebatkan background vitamin shaklee kegemaran ramai rakyat Malaysia ni?

Ni baru 5 je saya kongsikan. Sebenarnya banyak lagi. Tapi yg 5 ni je pun dah menyebabkan saya dan ramai lagi pengguna supplements terbaik ni untuk setiap berpuluh tahun lamanya.

So kalau korang nak pilih supplements, pastikan korang pilih Shaklee ye. Dannn kalau nak beli produk shaklee pastikan pilih saya sebagai pengedar shaklee supaya korang dapat bimbingan untuk pilih vitamin shaklee yang sesuai untuk keperluan korang.

Last but not least, nak set kurus shaklee, set bersalin shaklee, set mengandung shaklee, set kulit cantik shaklee dan macam-macam vitamin shaklee yang lain, meh beli daripada saya – Pengedar Shaklee yang dibimbing oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan Doktor Perubatan.

 

>> Nak Beli Vitamin Shaklee <<

>> Nak Beli Vitamin Shaklee <<

>> Nak Beli Vitamin Shaklee <<

 

#projekmegablogshaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023