Nak tahu Cara Kecutkan Jerawat Bernanah Dengan Cepat. Mesti anda stress sebab jerawat bernanah tu mengganggu kecantikan kulit anda. Jom saya kongsikan Tips untuk Hilangkan Jerawat yang mudah tapi berkesan.

 

Kecutkan Jerawat Bernanah - Cara Kecutkan Jerawat - Hilangkan Jerawat - Set Kecutkan Jerawat Shaklee

5 Cara Kecutkan Jerawat Bernanah Dengan Cepat | Hilangkan Jerawat Mudah Dan Berkesan

 

1. Sapu ubat gigi. Ambil sedikit ubat gigi dan sapukan pada jerawat anda yang bernanah tu. Sebaiknya buat di waktu malam supaya anda tak perlu menanggung malu akibat diejek orang.hehe

 

2. Kikis kulit kayu manis. Nak blend pun boleh sebenarnya, tapi saya lebih suka kikis sebab nak guna sikit je pun. Campurkan serbuk kulit kayu manis tu dengan sedikit air atau tambahkan bedak sejuk dan tempekkan di jerawat bernanah tu. Lepas tu biarkan semalaman. Jangan lupa cuci muka pulak lepas bangun tidur k.

 

3. Tumbuk bawang putih, tempek kat jerawat tu. Biarkan dalam 10 minit. Jangan lama sangat sebab bawang putih ni agak ‘tajam’ sikit. Anda mungkin akan rasa sedikit pedih. Boleh cuba dulu sikit di bawah dagu. Kalau ok baru sapu pada jerawat bernanah anda tu ye. Bawang putih ni bagus sebab ia bersifat sebagai antibakteria semulajadi.

 

4. Sapukan perahan lemon pada jerawat dan biarkan dalam 5 minit. Anda mungkin akan rasa gatal, merenyam, pedih dan panas. Sebaiknya cuba sikit dulu. Kalau tak selesa jangan buat sebab orang yang kulit sensitif mungkin tak sesuai tips ni.

 

5. Ambil Set Kecutkan Jerawat Shaklee. Vitamin dalam set ni akan bantu kecutkan jerawat bernanah anda dari dalam. Istimewanya Cara Kecutkan Jerawat ni ialah ia bukan sahaja dapat bantu kecutkan jerawat dengan cepat tapi juga bantu elakkan jerawat daripada tumbuh semula.

 

Cara Kecutkan Jerawat Bernanah - Kecutkan Jerawat - Hilangkan Jerawat - Set Jerawat Shaklee

Set Kecutkan Jerawat Bernanah Shaklee

 

Paling saya dan ramai pelanggan kami suka dengan Set Kecutkan Jerawat Shaklee ni ialah kulit muka semakin cantik dan cerah berseri. Kesannya pun lebih cepat daripada tips nombor 1 hingga ke 4 dan cara mengamalkannya pun tersangatlah senang. Tak perlu nak susah-susah tempek segala macam dan bercomot-comot.hihi

 

Sejak kenal Set Kecutkan Jerawat Shaklee ni, saya memang dah tak buat dah tips kecutkan jerawat cara tradisional tu Kira dah jatuh cinta terus la dengan set ni. Oh ye, jerawat pun dah malu-malu nak munculkan diri. Sesekali je naik sebutir dua masa ‘period’ 🙂

 

Berminat nak dapatkan Set Kecutkan Jerawat Shaklee ni?

 

Klik sini kalau nak order terus dari Shaklee HQ >> Beli Shaklee Online <<. Whatsapp kami selepas buat pembelian melalui link ni untuk kami guide anda tentang cara pengambilan vitamin shaklee yang betul ye.

 

Type ‘KECUTKAN JERAWAT‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 untuk beli Set Kecutkan Jerawat Shaklee daripada kami Pengedar Shaklee untuk dapatkan harga istimewa.

 

Jom tengok video Cara Kecutkan Jerawat ni juga: