Nak Daftar jadi ahli Shaklee? Boleh, jom kami bantu. ada 4 Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee 2018. Saya akan kongsikan Cara Menjadi Ahli Shaklee dan keistimewaan serta Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee dengan team kami yang berpengalaman lebih daripada 20 tahun bersama Shaklee.

 

4 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017 CARA MUDAH ONLINE & OFFLINE

4 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2018 CARA MUDAH ONLINE & OFFLINE

 

4 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2018 YANG MUDAH DAN FLEXIBLE

1. Daftar Shaklee Online menggunakan Borang Keahlian Shaklee

Cara ni sangat sesuai untuk anda yang nak Daftar Ahli Shaklee Online. Caranya sangat mudah, Klik je link Shaklee Online Registration Form ni dan masukkan maklumat yang diperlukan untuk mendaftar jadi ahli Shaklee.

 

Pendaftaran keahlian Shaklee anda akan di proses sebaik sahaja selepas anda mengisi Borang Daftar Ahli Shaklee tersebut.

 

4 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017 CARA MUDAH ONLINE & OFFLINE

Klik Sini Untuk Daftar Ahli Shaklee Online Sekarang Juga!

 

2. Daftar Ahli Shaklee melalui aplikasi Whatsapp.

Istimewa untuk anda, Keahlian Shaklee juga boleh dibuat melalui whatsapp. Type “DAFTAR AHLI SHAKLEE” dan whatsapp ke 012-3461698.

Pendaftaran anda akan diuruskan oleh Pengedar Shaklee Sah yang dilantik oleh Shaklee Malaysia.

 

3.Daftar Ahli Shaklee menggunakan SMS

Khas untuk anda yang tak berkesempatan untuk mengisi Borang Keahlian Shaklee di blog vitaminibu.com ini, anda juga boleh daftar menggunakan SMS. SMS “DAFTAR AHLI SHAKLEE” dan hantar ke 012-3461698.

 

Keahlian anda akan diproses oleh Agen Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee Malaysia.

 

SMS “DAFTAR AHLI” KE 012-346 1698 untuk Daftar Ahli Shaklee 2018

 

4. Walk in ke Cawangan Shaklee di area anda

Untuk anda yang gemarkan cara offline, anda boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan dan mengisi borang keahlian Shaklee.

Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee

Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee

Keistimewaan dan Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee dengan Team kami

 

1.Panduan dan Jadual Cara Makan Vitamin Shaklee yang betul dan berksesan dari pakar.

Pengasas team Superstar ialah seorang yang berlatarbelakang pendidikan  dalam bidang perubatan yang mengkhusus kepada kepakaran DNA dan juga penyakit kanser.

 

Manakala dalam aspek Shaklee pula, beliau dah pun mengamalkan produk Shaklee sejak 1996 lagi. Dan beliau juga telah ditauliahkan untuk Program Train The Trainer Training Nutrition.

 

Sebab tu anda yang beli dengan kami sangat untung. Sebabnya anda dah tak perlu risau silap cara makan vitamin dan menyebabkannya tak berkesan. Kami akan consult dan guide anda pengambilan vitamin Shaklee yang betul dan berkesan.

 

2.Akses percuma kepada nutritionist Shaklee

Semua ahli Shaklee yang berdaftar dengan kami akan mendapat access percuma untuk membuat full health check-up yang dilakukan oleh pakar nutrisi Shaklee.

 

3.Bimbingan Bisnes Shaklee secara online dan offline dari team pakar Bisnes Online / Internet Marketer

Group kami dipimpin oleh pakar bisnes online yang telah terbukti menjana jualan RM1.1 juta dalam masa 7 bulan sahaja. Anda juga akan dibimbing untuk buat bisnes Shaklee online dari rumah.

Untuk anda yang minat kaedah offline jangan risau kerana teknik bisnes offline juga disediakan oleh pakar yang dah berpuluh tahun mengamalkannya.

 

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee 2017 Dengan Pengedar Shaklee Terbesar di Malaysia

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee 2017 Dengan Pengedar Shaklee Terbesar di Malaysia

 

Alhamdulillah saya dan suami terima award masa Shaklee Convention bulan April baru ni

 

Jom Daftar Ahli Shaklee hari ni juga!

 

Ya, Saya nak Daftar Ahli Shaklee sekarang juga!

 

Alhamdulillah. Tahniah kerana membuat keputusan yang tepat untuk bersama dengan team Pengedar Shaklee terbaik di Malaysia.

 

Anda boleh isi borang daftar ahli shaklee di sini >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online << atau type ‘DAFTAR AHLI‘ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!