Anda bercadang nak buat Bisnes Shaklee? Nak tau macam mana cara nak mulakan Bisnes Online Shaklee? Anda berminat nak jadi wakil Pengedar Shaklee di kawasan anda?

 

3 Cara Mulakan Bisnes Online Shaklee Dari Rumah - Daftar Jadi Ahli Shaklee

 

Tahniah! Anda memang bijak kerana memilih Bisnes Online Shaklee sebab dah ramai yang berjaya jana income dengan bisnes shaklee hanya dari rumah je.

 

Istmewanya bisnes online shaklee ialah anda tak perlukan modal yang besar dan tak wajib simpak stok. Lagi best anda boleh mulakan dari rumah je dan bisnes shaklee ni jugak boleh dibuat daripada mana-mana je. Janji anda ada Internet.

 

Dah ready nak tau cara mulakan bisnes shaklee? Jom saya kongsikan sekarang juga!

 

3 Cara Mulakan Bsnes Online Shaklee Dari Rumah Untuk Extra Income

1.Walk-in ke mana-mana Cawangan Shaklee atau HQ Shaklee yang berdekatan dengan rumah anda. Anda hanya perlu ke kaunter dan bagitau staff yang anda nak Jadi Ahli Shaklee. Anda akan diberikan Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee dan perlu membayar sebanyak RM3 untuk 1 pad (ada sepuluh keping borang).

Lengkapkan semua maklumat yang diperlukan. Isikan No ID dan nama saya, 956669 – Erni Tanjung  di bahagian ‘Pencadang/Sponsor’ (Shaklee wajibkan semua ahli baru mesti ada pencadang untuk mendaftar) dan buat pembayaran sebanyak RM65 dan automatik anda dah boleh mulakan bisnes online shaklee anda. Jangan lupa Whastapp saya di 012-346 1698 dan saya akan masukkan anda ke group Coaching Bisnes Shaklee kami.

 

2. Bagi anda yang malas nak ke cawangan dan lebih prefer pendaftaran secara online, anda boleh daftar sebagai Ahli Shaklee dengan mengisi >> Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee Online <<. di sini. Ia lebih pantas dan mudah berbanding anda walk-in ke cawangan.

 

3. Khas untuk anda yang nak cepat tapi tak suka isi borang, anda hanya perlu type ‘BISNES ONLINE SHAKLEE’ dan Whatsapp ke 012-346 1698. Team kami akan bantu daftarkan kehalian shaklee anda secepat mungkin.

 

Itulah 3 cara yang anda boleh gunakan untuk mulakan bisnes shaklee anda. Pilihlah ikut mana yang anda suka dan selesa. 🙂

 

So, apa tunggu lagi. Jom mulakan bisnes shaklee anda sekarang juga!

 

Jom dengar penerangan saya dalam video ni tentang 3 Cara Mulakan Bisnes Online Shaklee.