Salam Jumaat semua. Hari ini kami nak share kisah indah VIVIX Shaklee dan kencing manis.

Dalam kisah ini anda akan berkenalan dengan seorang Doktor Perubatan bernama Dr Nik.

Dr Nik ada seorang ayah yang sudah berusia lanjut. Ayah Dr Nik pula mengidap penyakit kencing manis atau diabetes sejak bertahun-tahun lamanya.

 

VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat
VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat

 

 

 

Namun syukur kepada ALLAH kerana ayahanda beliau dikurniakan anak yang soleh iaitu Dr Nik.

 

Setelah Dr Nik mengenali Vivix Shaklee, Dr Nik cuba memberikan kepada ayahanda beliau VIVIX Shaklee untuk membantu mengurangkan kesan sampingan ubat-ubatan kencing manis yang membahayakn dan memudaratkan buah pinggang, jantung dan hati.

 

Setelah dua minggu ayahanda beliau mengambil VIVIX Shaklee secara konsisten,apa yang berlaku ialah ayahanda beliau bukan saja tidak mendapat kesan sampingan ubat diabetes tetapi juga didapati telah bebas sepenuhnya dari diabetes..!!!

 

Bacaan darah turun mendadak dari 19 kepada 7.9  *WOW*

 

Selain itu Dr Nik turut mendapati selera ayahanada beliau semakin baik, tidak lagi kurang makan. Sebab buat makluman anda,pesakit diabetes ni mereka dah hilang deria rasa pada lidah kerana kerosakan saraf.

 

NAMUN ALHAMDULILLAH nampaknya ikhtiar VIVIX Shaklee memberi sinar dan harapan baru buat pesakit diabetes, tak perlu lagi mendderita makan tanpa rasa, kini ayah dan mak kita yang sakit diabetes mungkin berpeluang kembali menikmati kelazatan kuih muih dan lauk pauk kegemaran mereka.

 

Selain dari itu, Dr Nik juga mendapati ayahanda beliau tidak lagi kerap berulang ke tandas pada malam hari, dan kini dapat tidur lena sepanjang malam.

 

Perkara-perkara ini amat mengejutkan Dr Nik sebagai seorang pengamal perubatan di mana menurut ilmu perubatan moden diabetes atau kencing manis ini tiada ubat dan takkan sembuh, hanya boleh kawal dengan ubat – ubatan sahaja.

 

Apa yang berlaku terhadap ayahanda beliau setelah mengambil VIVIX Shaklee adalah amat berlawanan dengan apa yang dipelajari dalam ilmu perubatan moden. Alhamdulillah impressive sungguh

TAPI perlu kesabaran la dalam rawatan menggunakan natural approach macam ni jika keadaan diabetes dah bertahun-tahun takkan kita expect dalam sebulan boleh normal blood sugar reading kan? logik alam ini pasti ia mengambil masadan kesabaran Dr Nik akhirnya terbayar dengan ayahanda beliau bebas diabetes.

 

Diabetes hari nipenyakit lazim rakyat Malaysia yang mana kebanyakannya pesakit berakhir dengan dialysis.

 

alhamdulillah ayahanda Dr Nik dikurniakan anak soleh seperti beliau yang sanggup bersabar dalam memberikan ayahya yang terbaik menurut ikhtiar kita sebagai manusia

 

alhamdulillah ayah kami juga bertahan dengan VIVIX Shaklee, kini tak perlu lagi ulang alik dan makan ubat klinik walaupun history keturunan diabetes kami teruk kerana 2 ahli keluarga pergi kerana komplikasi diabetes

 

inshaaALLAH kami adik beradik nak ikhtiar sehabis baik untuk ayah. semoga ALLAH memberi kejayaan atas ikhtiar kami ini

 

Anda boleh membaca lebih lagi info tentang VIVIX Shaklee dan diabetes

 

Nak Beli Vivix Shaklee?

 

Nak tau Harga Vivix Shaklee?

 

Hubungi hotline kami 012-346 1698 atau cari Agen Shaklee untuk beli Vivix Shaklee di area anda? Boleh tengok di sini >> Pengedar Vivix Shaklee 2017 <<

 

Jom tengok Video Pengedar Vivix Shaklee Malaysia:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *