Vivix Shaklee – Bantu Kawal Gula Dalam Darah

Sejak dua menjak ni ramai customer yang PM nak produk shaklee untuk kawal gula dalam darah. Majoriti diorang ni memang nak order Vivix Shaklee sebab dah tau khasiatnya ?

 

Vivix Shaklee - Bantu Kawal Gula Dalam Darah

Vivix Shaklee – Bantu Kawal Gula Dalam Darah

 

Kalau refer pakar nutrisi pun memang diorang suggestkan Vivix Shaklee + Alfalfa. 2 vitamin shaklee ni memang basic yang wajib ada untuk kawal gula dalam darah.

 
Alhamdulillah. So far yang amik 2 vitamin shaklee ni memang bagi feedback sangat positif.
Yang dulu kena cucuk insulin dah tak payah cucuk dah.

 

Ada sorang pak cik tu yang bacaan gula memang sokmo 29 pun dah boleh turun ke paras normal. Memang seronok la pak cik tu sebab dah boleh makan macam biasa balik.hehe

 

Ramai lagi la yang ada masalah gula dalam darah bertahun-tahun. Alhamdulillah asbab ikhtiar dengan Vivix + Alfalfa dah kembali pulih macam biasa.

 
Lagi best diorang cakap badan jadi lagi cergas dan bertenaga ?

 
Yang tetiba perasan kulit jadi lagi tegang dan flawless pun ramai tau.hihi

 

Bestkan penangan Vivix Shaklee ?

 

Nak Vivix Shaklee?

 
Hari ni last day promosi Vivix Shaklee tau!

 
Lepas ni dah tak dapat dah harga super special ni ?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply