Vitamin Shaklee Wajib : Pengalaman Demam Masa Tunaikan Umrah

Demam masa travel memang boleh spoilt mood. Lagi haru kalau demam masa tengah tunaikan umrah. So, tiap kali travel wajib angkut sekali vitamin shaklee ?

 

 

Vitamin Shaklee Wajib Masa Travel

 

Macam saya yang demam masa tengah tunaikan ibadah umrah di Mekah. Nasib baik kitorang dah standby Vitamin Shaklee siap-siap.

 

 

 
Ingat lagi masa tu baru selesai umrah sunat. Malam tu tiba-tiba je badan rasa panas.

 

 

Since vitamin shaklee memang ada dalam beg so, cepat-cepat la saya minum Nutriferon shaklee?

 

 
Malam tu saya dan anak-anak solat kat bilik je sebab badan rasa lemah sangat. Terpaksa la encik suami pergi solat di Masjidilharam sorang-sorang je.hihi

 

 

Sebelum dia nak keluar tu saya sempat pesan mintak dia doa depan Kaabah supaya Allah segerakan kesembuhan untuk saya.

 

 

Alhamdulillah. Allah perkenankan ikhtiar saya dengan vitamin shaklee ?
 

 

 

Esoknya dah boleh beribadah macam biasa. Memang cergas betul rasanya. Sampai saya lupa yang saya baru baik demam.hehe
 

Actually kitorang sekeluarga memang sentiasa bawak vitamin shaklee masa travel. Tak kira la dekat ke jauh. Stok vitamin memang sentiasa ada ?

 

Nak balik kampung yang sekangkang kera pun kitorang bawak vitamin shaklee tu semua jugak tau.hahaha
 

Nutriferon ni memang salah 1 vitamin favourite kitorang yang wajib ada bila travel.

Senang coz kalau rasa-rasa nak demam cepat-cepat minum vitamin siap-siap. Insyaa Allah demam memang cepat kebah. Tak payah makan panadol ke paracetamol pun ?
 

Korang pulak, share la apa vitamin favourite korang masa travel ?

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply