Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga – Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Surirumah Dan Ibu Bekerjaya

Vitamin Shaklee untuk tambah tenaga memang laku keras sekarang ni. Almaklumlah la rutin harian especially yang bergelar mak-mak a.k.a surirumah ni memang perlukan tenaga extra kan? ?

 

Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga - Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Surirumah Dan Ibu Bekerjaya
Lagi super extra kalau korang ialah ibu yang bekerjaya pulak kan? Macam saya. Sebab tu nak kena amik vitamin shaklee untuk tenaga supaya tak melepek je ?

 

Sebelum kerja dah siapkan apa yang patut. Supaya lepas tu dah boleh fokus kat tugas di pejabat pulak. Kalau tak nanti mesti pengasuh call/whatsapp bagitau ada barang keperluan anak-anak yang takde ?

 

Lagi leceh sebab nak kena balik rumah amik barang dan hantar ke rumah pengasuh. Saya dah pernah kena, tu yang saya pastikan semuanya cukup sebelum hantar anak ke taska.hehe

 

Selalu kalau yang takde anak lagi boleh la balik rumah, rehat-rehatkan badan. Tapi yang ada anak berderet macam saya ni kena lupakan je la niat murni tu. Hahaha

 

Baru bukak pintu rumah je anak dah menjerit-jerit excited mummy dia balik. Yang si kecik Aira pulak terus mintak upah(susu).

 

Nak menyusu pulak nak kena mummy dia join baring sekali. Aira ni breastfeed lagi. Tah bila nak berhentinya tah. Cam tak nampak sinar lagi walaupun dah 2 tahun 5 bulan.hihi

 

Sebab tu la saya wajibkan diri untuk amalkan vitamin shaklee untuk tambah tenaga ni. Penat tau jadi ibu bekerjaya ni. Menyusu( breastfeed) lagi pulak tu ?

 
Tu yang selim melim je walaupun dah beranak pinak. Habis semua kalori kena bakar tanpa sempat disimpan.hehe

 

Lagi penat bila korang ibu bekerjaya dan menyusu yang buat bisnes online macam saya jugak.

 
Sebabnya salin daripada urusan kerja dan urusan anak-anak, korang kena buat kerja-kerja bisnes korang pulak. Confirm melepek kalau tak amik vitamin shaklee untuk tambah tenaga tu.

 
Rutin harian saya memang bermula awal pagi sampai tengah malam. Kalau rasa nak tido awal tu, kirim salam je la. Memang ada je yang akan kacau nanti.hikhik

 

Nak tau vitamin shaklee apa yang saya amik untuk tambah tenaga untuk pastikan semua urusan tip top?

 
Haa, meh saya sharekan ?

 
Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga Bagi Supermom

 
Vitalea Shaklee
Multivitamin ni vitamin shaklee asas yang wajib ada untuk pastikan badan cukup nutrisi. Bila badan cukup nutrisi baru la boleh berfungsi secara optimum

 
ESP Shaklee
Protein soya terbaik yang bantu bekalkan tenaga segera. Protein pun sangat penting sebab semua sel-sel badan perlukan protein. Kalau kurang protein tu yang lemah-lemah je.

 
B Complex Shaklee
1 lagi Vitamin shaklee yang sangat penting. Vitamin B diperlukan untuk tukarkan gula kepada tenaga.

 
Cinch Tea Mix Shaklee
Teh Shaklee ni memang special. Kalau tak percaya korang try la sendiri. Tapi jangan minum malam-malam ye. Nanti confirm tak boleh tido.hehe

 
Performance Drink Shaklee
Selalu mak-mak ada masalah terlupa minum air sebab sibuk dengan urusan harian. Sampai ada yang dehydrated lagi tau.

 

Sebab tu kena amik performance drink untuk pastikan bendalir dalam badan cukup.

 
Kalau yang ada sakit-sakit badan pulak boleh la add on Ostematrix Shaklee. Insyaa Allah bangun pagi rasa lega je. Hilang masalah sakit-sakit badan tu ?

 
Nak Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga?

Whatsapp 012-3461698 (Erni)
Whatsapp 012-3461698 (Erni)
Whatsapp 012-3461698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply