Vitamin Shaklee – Selamat Untuk Buah Pinggang?

“Jangan Makan Vitamin, Nanti Buah Pinggang Rosak!” Biar betik? Saya makan vitamin shaklee dah hampir 6 tahun kot. Doktor buat test buah pingang, hati etc semua ok je. Result test saya tu tip top lagi tau ?

 

Bukti Vitamin Shaklee Selamat Dan Berkesan

Intelligence Technology – Hanya ada pada Vitamin Shaklee

 

Tapi betul la diorang cakap tu. Kalau korang makan ‘vitamin SELAIN daripada jenama shaklee‘ memang korang lagi berisiko tinggi untuk hadapi masalah buah pinggang rosak.

 

Meh baca sharing saya dulu pasal issue tu Landmark Study Shaklee

 

Since dulu saya dah share pasal ‘Landmark Study Shaklee‘ yang sangat komprehensive tu, kali ni saya nak cerita dari angle yang lain pulak ?

 

Orang sibuk cakap “ala, vitamin apa pun sama je kot”

 

Yang cakap macam tu mesti tak pernah try vitamin shaklee atau kalau try pun jenis celup-celup gitu. Maksudnya makan sekali dua terus kata tak berkesan.hehe
Kenapa saya kata vitamin shaklee lain daripada vitamin brand lain?
Sebabnya vitamin shaklee ada 1 technology yang takde pada vitamin lain.

 

Nama technology tu ialah ‘Intelligence Technology’

 
Apa kebendanya Intelligence Technology Shaklee tu?

 
Haa, ni la antara  keistimewaan shaklee yang membuatkannya sangat-sangat berbeza berbanding vitamin jenama lain.

 
Intelligence Technology ni la yang membuatkan vitamin shaklee sangat selamat dan tak bebankan buah pinggang korang tu.

 

Setiap vitamin shaklee dihasilkan supaya ia diserap oleh badan di bahagian/organ tertentu yang memerlukan vitamin tersebut.

 

Selain daripada tu, vitamin shaklee sangat mudah diserap.

 

Tak percaya? Try google ‘vitalea shaklee vs obmin’. Nanti korang akan nampak perbezaan yang sangat ketara ?

 
Berbeza sangat dengan vitamin jenama lain yang sangat lambat diserap dan akhirnya akan berlonggok dibuah pinggang korang.

 

Kesiankan buah pinggang korang. Dah la hari-hari kena kerja kuat. Korang tambah pulak workload dia dengan ‘vitamin jenama SELAIN dari Shaklee‘ tu ?

 

Kalau macam tu baik tak payah makan kan ?

 

Betul ke betul? Hehe
Alang-alang nak makan vitamin, pastikan ianya Vitamin Shaklee tau ?

 

Nak Vitamin Shaklee?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply