Tips Urus Bisnes Shaklee Untuk Wanita Bekerjaya

Kerja tapi buat bisnes Shaklee? Boleh ke?
Tips Urus Bisnes Shaklee

Tips Urus Bisnes Shaklee

Ramai sebenarnya yang tanya saya soalan ni..


Ye la..keje kan memang confirm-confirm dah penat..?

Macam mana saya boleh buat bisnes Shaklee lagi?

Bila pulak masa nak uruskan bisnes?

Sebab balik rumah busy uruskan keluarga pulak kan?

Hihi

Sebenarnya saya pegang ayat-ayat ni:

‘Dimana ada kemahuan, disitu pasti ada jalannya’

Dan..

‘ Nak seribu daya, tak nak seribu dalih’


So, since saya dah decide nak bisnes( sebab nak besarkan income keluarga)..saya kena la usaha ?

3 Tips Bisnes Shaklee yang korang mesti buat kalau betul-betul nak berbisnes


1. Korbankan masa rehat untuk bisnes

Kalau selalu tido 8 jam..korang kurangkan la jadi 6 jam..ala tolak 2 jam je pun ?


2. Fokus & buat To-Do-List

Bab ni memang penting sesangat. Kalau dah set masa untuk buat keje-keje bisnes, jangan la bukak/scroll fb pulak..confirm ke laut la keje korang tu nanti..

Pastu check balik To-Do-List yang korang dah prepare the day before..settlekan 1 by 1..


3. Multitasking

Haa..yang ni memang kelebihan orang perempuan..


Sambil layan anak, boleh consult customer..

Sambil lipat kain, boleh berwebinar @ study pasal produk dalam group..

Sambil bf anak, sambil schedule auto-post untuk esok onwards..

Macam-macam lagi la yang boleh disambil-sambalkan..hehe

Janji nak buat je..?

Standard la kalau ada lari sana-sini sket tu..

Pandai-pandai la adjust balik apa yang patut..?


Nak join kami jana income 4,5,6 angka sebulan?

Meh PM k ?

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply