Tips Pilih Bisnes Online Untuk Tambah Pendapatan Keluarga

Dalam keadaan ekonomi yang semuanya serba mahal macam sekarang, kalau setakat berjimat je memang tak cukup. Sebab tu ramai yang pilih bisnes online.

 

 

Tips Pilih Bisnes Online Untuk Tambah Pendapatan Keluarga

Tips Pilih Bisnes Online Untuk Tambah Pendapatan Keluarga

 

Golongan surirumah pun digalakkan untuk buat bisnes online untuk tambahkan pendapatan keluarga.

 
Menteri pun suruh rakyat buat 2 kerja kan. Sebab tu la kakitangan kerajaan pun dah dibenarkan buat bisnes online ?

 
Lagipun tak sampai hati la bila tengok anak-anak pun terpaksa ikat perut jugak sebab mak ayah tak mampu nak sediakan keperluan diorang ?

 
Saya tak pasti la korang macam mana. Tapi anak-anak la push factor saya dan suami buat bisnes online.

 
Kitorang nak sediakan keperluan terbaik untuk anak-anak. Nak bagi pendidikan terbaik etc ?

 
Sebenarnya sebelum buat bisnes shaklee, dah banyak bisnes lain yang saya buat.

 
So far bisnes shaklee la bisnes online terbaik yang saya pernah buat. Saya suka sebab tak perlukan modal yang banyak dan tak wajib simpan stok.

 
Jom saya kongsikan tips pilih bisnes online yang bagus

 
6 Tips Pilih Bisnes Online Untuk  Tambah Pendapatan Keluarga

 

1. Pilih bisnes online yang modalnya rendah. Yang terbaik bisnes yang modalnya bawah RM100.

 
2. Pilih bisnes online yang menjual produk. Dah nama pun bisnes mesti la ada jual produk. Sekarang ni banyak bisnes yang jual air liur je(scam). So, jaga-jaga ye. Jangan sampai ‘terkena’.

 
3. Pilih bisnes online yang menjual produk yang bagus dan tidak memudaratkan pengguna.

 
Niat buat bisnes untuk keluarga, so tak nak la anak-anak makan duit yang ‘tak berkat’ tu kan? ?

 
4. Pilih bisnes online yang sistem bonusnya patuh syariah( boleh google artikel Dr Zaharuddin tentang isu ni)

 
5. Pilih bisnes online yang latar belakang syarikatnya kukuh. Sebab kita nak cari bisnes yang boleh bantu kita jana income jangka masa panjang. Bukan sehari dua.

 
6. Pilih bisnes online yang boleh dibuat dari rumah. So, tak perlu la tinggalkan anak-anak semata-mata nak berbisnes kan?

 
Alhamdulillah, semua ciri-ciri tu saya jumpa dalam bisnes shaklee. Sebab tu la saya jatuh cinta dan tak pandang bisnes online yang lain dah ?

 
Nak buat bisnes shaklee?

 
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply