Testimoni Pesakit Buah Pinggang Makin Pulih Dengan Vivix Shaklee

Hari ni nak saya nak share tentang testinomi pesakit buah pinggang bocor yang semakin pulih asbab ikhtiar dia dengan Vivix Shaklee.

Testimoni Pesakit Buah Pinggang Semakin Pulih Asbab Ikhtiar Dengan Vivix Shaklee

Customer saya ni seorang lelaki. Muda lagi orangnya, baru je 24 tahun.

Sebenarnya ayah, En Roslan, yang call saya untuk beli vivix Shaklee. Bila saya selidik rupanya dia nak beli untuk anak dia yang ada masalah buah pinggang bocor.

Alhamdulillah, dah tertulis rezeki saya. Dia pun beli dan saya COD ke ofis dia.

Malam tu anak dia (Aiman) whatsapp tanya saya cara makan. Saya senyum je baca whatsapp tu. Dalam hati “dah teka dah” hehe.

 

Sebabnya saya dah terangkan kat ayah dia pasal cara pengambilan vivix untuk pesakit buah pinggang bocor.

Since dia dah tanya, saya pun terangkan la balik. Sambil tu saya pun sembang la. Aiman ni memang baik orangnya. Memang sangat sopan dan berbudi bahasa ?

Untung mak dan ayah dia dapat anak yang tak nak susahkan keluarga. Masa tu la saya baru tau. Rupanya dah lama dia ada symptom-simptom buah pinggang bocor. Tapi dia diam je?

Bila dah teruk baru keluarga paksa pergi check kat hospital.

So, bermula la rutin perubatan dia.  Ayah dia tolong carikan Vivix sebab tengok tak nampak perubahan kat anak. Nampak makin teruk ada la ?

Alhamdulillah. Asbab ikhtiar dengan Vivix Shaklee kesihatan dia dah semakin baik.

Badan yang dulu bengkak-bengkak kerana terlebih pengambilan air dah tak bengkak-bengkak lagi.
Yang paling best bila dia bagitau ‘Protein dalam urine dah turun kepada 1’. Sebelum ni kadar protein dalam urine dia 5 ?

Alhamdulillah. Saya pun tumpang happy coz dengar perubahan  positif customer tu ?

Tu yang rasa lagi bersemangat nak bantu lebih ramai lagi orang yang ada masalah buah pinggang ?

Korang ada kenal sesiapa yang ada masalah buah pinggang bocor jugak ke?

Kalau ada share la info ni dengan dia. Mungkin dia memang tengah tercari-cari alternative untuk masalah diorang tu

 
Kalau korang nak order untuk diri sendiri pun boleh jugak ?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *