Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.

 

Testimoni Nutriferon Shaklee - Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee.

Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.

 

Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena chicken pox ?
Tambah risau bula doktor bagitau takde ubat, cuma painkiller dan ubat tahan gatal je ?

Tapi bila tau pasal Nutriferon dan Performance Drink terus beliau mula bagi setiap hari ?
Alhamdulillah berkat konsisten amalkan Nutriferon dan Performance drink setiap hari, anak dan suami beliau tak demam walaupun badan panas sedikit.
Yang paling beliau suka chicken pox tu cepat kering dan blister tu pun kurang gatal ?

Seronokkan bila dapat bantu anak-anak, suami  ataupun orang yang kita sayang lebih sihat ?

 

Nak dapatkan Nutriferon Shaklee?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply