Posts Tagged ‘Vivix Shaklee Harga 2017’

Vivix Shaklee – Bantu Kawal Gula Dalam Darah






Sejak dua menjak ni ramai customer yang PM nak produk shaklee untuk kawal gula dalam darah. Majoriti diorang ni memang nak order Vivix Shaklee sebab dah tau khasiatnya ?     Kalau refer pakar nutrisi pun memang diorang suggestkan Vivix Shaklee + Alfalfa. 2 vitamin shaklee ni memang basic yang wajib ada untuk kawal gula […]






Vivix Shaklee – Resveratrol Paling Power!






Vivix Shaklee Super Antioxidant yang sangat power sampai ‘sel kanser pun terpaksa bunuh diri’ ?   Yang ada cyst tak jadi operate.   Yang ada masalah gula dalam darah pun jadi normal.   Yang kaki berlubang pun dah tu tumbuh isi dan cantik macam biasa ?   Yang ada masalah protein dalam air kencing pun […]