Posts Tagged ‘Vitamin Shaklee’

Semua Vitamin Sama Je Termasuk Vitamin Shaklee?




Dulu saya pun ingat semuanya sama je tapi rupanya tidak 😅. Vitamin Shaklee memang berbeza sangat-sangat tau!     Dulu saya makan je apa-apa brand pun janji supplement.   Kalau membeli pulak sokmo cari yang paling murah tapi nak yang tinggi kandungannya 😂   Contoh, kalau beli vitamin C memang saya cari yang 1000mg.hehe   […]




Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga – Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Surirumah Dan Ibu Bekerjaya




Vitamin Shaklee untuk tambah tenaga memang laku keras sekarang ni. Almaklumlah la rutin harian especially yang bergelar mak-mak a.k.a surirumah ni memang perlukan tenaga extra kan? ?   Lagi super extra kalau korang ialah ibu yang bekerjaya pulak kan? Macam saya. Sebab tu nak kena amik vitamin shaklee untuk tenaga supaya tak melepek je ? […]




Set Bersalin Shaklee – Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang




Pernah dengar kes ibu lepas bersalin bunuh diri masa berpantang? Takutkan??Itu la ‘meroyan’ namanya. Insyaa Allah Set Bersalin Shaklee bantu elak meroyan masa berpantang.     Meroyan atau ‘post partum depression’ sebenarnya terjadi disebabkan ibu berpantang tak cukup nutrisi. Bila tak cukup nutrisi, badan tak boleh nak berfungsi seperti yang sepatutnya.   Kalau korang perasan […]




1 2 3 4