Posts Tagged ‘Vita C Shaklee’

Semua Vitamin Sama Je Termasuk Vitamin Shaklee?






Dulu saya pun ingat semuanya sama je tapi rupanya tidak 😅. Vitamin Shaklee memang berbeza sangat-sangat tau!     Dulu saya makan je apa-apa brand pun janji supplement.   Kalau membeli pulak sokmo cari yang paling murah tapi nak yang tinggi kandungannya 😂   Contoh, kalau beli vitamin C memang saya cari yang 1000mg.hehe   […]






Set Berpantang Shaklee Terbaik Untuk Ibu Berpantang






Anda sedang mencari Set Berpantang Shaklee untuk digunakan semasa berpantang nanti? Masalahnya anda tak tahu set berpantang yang mana paling sesuai untuk anda? Dan anda takut tersilap pilih set berpantang? Atau Anda takut TERSILAP pilih Pengedar Shaklee masa beli Set Berpantang Shaklee nanti sebab dah ramai kawan anda yang bagitau tidak diajar cara makan vitamin yang betul? Nanti rugi dan membazir duit […]






Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee






Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado ? Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.   Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah ? Saya pun macam tu jugak dulu. […]