Posts Tagged ‘Tips Pilih Vitamin’

Beli Insurans Atau Jaga Kesihatan, Mana Yang Lebih Penting? – Jom Follow Kempen #Superstar




Antara Jaga Kesihatan dan Beli Insurans, korang rasa mana yang lagi penting?   Kalau korang perasan sejak dua menjak ni ramai yang ajak beli insurans. Bukan la saya kata insurans tu tak penting. Memang sangat penting. Cuma jika disuruh pilih yang paling utama, saya akan pilih jaga kesihatan. Sebabnya insurans hanya akan terpakai kalau kita […]




Tips Pilih Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan




Macam mana nak pilih vitamin? Macam mana nak tau vitamin tu bagus ke tak? Selamat ke tak?     Senang je, korang tengok je checklist ni. Kalau semua ni ada confirm selamat dan berkesan.   Korang dah tak payah fikir side effect dan kesan jangka panjang dah.   Baca je Bismillah, Selawat dan telan.hehe   […]