Tag: Testimoni Vivix Shaklee

Berhenti Merokok dengan VIVIX Shaklee – Harga Bukan Ukuran

Vivix Shaklee adalah produk paling unggul dalam sejarah Shaklee sejak 1915. Rata-rata yang mengetahui Harga Vivix Shaklee semua mengatakan ianya mahal. Ini kerana Pengedar Shaklee belum berjaya menerangkan Kebaikan Vivix Shaklee kepada masyarakat. Alhamdulillah setakat ini kepakaran kami bukan hanya dalam Set Bersalin Shaklee tetapi juga dalam Vivix.

Buktinya anda boleh tonton dalam video di bawah :

Tuan Hazrin dalam video di atas merupakan pengguna Vivix yang mula mengambil produk berkenaan pada penghujung Oktober lepas. Isteri beliau yang memberikan Vivix kepada beliau kini telah pun secara rasmi mendaftar sebagai Pengedar Shaklee setelah merasai dan melihat sendiri keberkesanan Produk Shaklee.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu dalam proses berhenti Merokok?

 

Gambar di atas menunjukkan struktur DNA seorang perokok yang telah tercemar dengan Nikotin.

DNA yang telah dicemari nikotin ini yang menyebabkan seorang perokok amat sukar untuk berhenti merokok.

Dalam terapi penggantian Nikotin, proses berhenti merokok dibuat dengan memberi dosage nikotin yang kecil sebagai menggantikan nikotin dari rokok.

Dalam kebanyakan kes berhenti merokok biasanya akan berlaku withdrawal symptom. Ia berlaku kerana badan seorang perokok sedang menyesuaikan diri dengan hidup tanpa Nikotin sedangkan dalam DNA mereka, nikotin tersebut masih ada.

Namun hal ini tidak berlaku dalam terapi berhenti merokok dengan Vivix Shaklee. Ini kerana Vivix membantu dengan cara membuang nikotin yang ada pada DNA tadi. DNA yang tercemar dengan Nikotin akan dipulihkan dan dimurnikan semula apabila nikotin yang melekat padanya ditanggalkan.

Hasilnya DNA akan kembali kepada keadaan asal, yang menyebabkan perokok akan mengalami :

  • Rasa pahit dan busuk bila merokok
  • Rasa semput dan sesak bila merokok

Yang mana akhirnya mereka sendiri akan berhenti dari merokok akibat dari rasa yang mereka alami.

Setakat ini Encik Hazrin dalam video di atas telah pun berjaya berhenti merokok sepenuhnya dalam masa tidak sampai 1 bulan berikhtiar dengan Vivix Shaklee.

Selain dari Encik Hazrin ramai lagi pengguna yang telah berjaya berhenti merokok setelah mengambil Vivix. Antaranya ialah seperti yang anda bakal lihat dalam gambar di bawah :

Vivix Shaklee

Seorang anak yang berjaya membantu ibunya berhenti merokok dengan ikhtiar Vivix Shaklee.

Vivix ShakleeSeorang Isteri yang juga berjaya bantu suami berhenti merokok dengan Vivix Shaklee.

Jika anda dapat kenalpasti dalam setiap sharing pengguna di atas, mereka pasti akan sebut : Rokok rasa pahit.

Itulah yang berlaku bila DNA perokok sudah ditanggalkan Nikotin oleh Vivix Shaklee.

Berapakah Harga Vivix Shaklee?

Harga biasa Vivix Shaklee ialah RM475 sebotol termasuk dengan kos poslaju.

Namun special Offer Vivix Shaklee November 2013, anda boleh mendapat sebotol Vivix pada harga hanya RM3** sahaja jika membeli Vivix Shaklee sebanyak 6 botol.

Anda juga akan mendapat faedah berikut dengan pembelian Vivix Shaklee sebanyak 6 botol :

  1. Rebate tunai RM200+ pada December 2013
  2. Percuma sebotol Vivix Shaklee
  3. Percuma keahlian Shaklee seumur hidup
  4. Penghantaran percuma
  5. Konsultasi exclsuive cara makan Vivix Shaklee dari pakar

Untuk mendapatkan manfaat di atas, hubungi 012-346 1698 untuk mendapatkan Vivix Shaklee anda hari ini.

VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat

Salam Jumaat semua. Hari ini kami nak share kisah indah VIVIX Shaklee dan kencing manis.

Dalam kisah ini anda akan berkenalan dengan seorang Doktor Perubatan bernama Dr Nik.

Dr Nik ada seorang ayah yang sudah berusia lanjut. Ayah Dr Nik pula mengidap penyakit kencing manis atau diabetes sejak bertahun-tahun lamanya.

 

VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat
VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat

 

 

 

Namun syukur kepada ALLAH kerana ayahanda beliau dikurniakan anak yang soleh iaitu Dr Nik.

 

Setelah Dr Nik mengenali Vivix Shaklee, Dr Nik cuba memberikan kepada ayahanda beliau VIVIX Shaklee untuk membantu mengurangkan kesan sampingan ubat-ubatan kencing manis yang membahayakn dan memudaratkan buah pinggang, jantung dan hati.

 

Setelah dua minggu ayahanda beliau mengambil VIVIX Shaklee secara konsisten,apa yang berlaku ialah ayahanda beliau bukan saja tidak mendapat kesan sampingan ubat diabetes tetapi juga didapati telah bebas sepenuhnya dari diabetes..!!!

 

Bacaan darah turun mendadak dari 19 kepada 7.9  *WOW*

 

Selain itu Dr Nik turut mendapati selera ayahanada beliau semakin baik, tidak lagi kurang makan. Sebab buat makluman anda,pesakit diabetes ni mereka dah hilang deria rasa pada lidah kerana kerosakan saraf.

 

NAMUN ALHAMDULILLAH nampaknya ikhtiar VIVIX Shaklee memberi sinar dan harapan baru buat pesakit diabetes, tak perlu lagi mendderita makan tanpa rasa, kini ayah dan mak kita yang sakit diabetes mungkin berpeluang kembali menikmati kelazatan kuih muih dan lauk pauk kegemaran mereka.

 

Selain dari itu, Dr Nik juga mendapati ayahanda beliau tidak lagi kerap berulang ke tandas pada malam hari, dan kini dapat tidur lena sepanjang malam.

 

Perkara-perkara ini amat mengejutkan Dr Nik sebagai seorang pengamal perubatan di mana menurut ilmu perubatan moden diabetes atau kencing manis ini tiada ubat dan takkan sembuh, hanya boleh kawal dengan ubat – ubatan sahaja.

 

Apa yang berlaku terhadap ayahanda beliau setelah mengambil VIVIX Shaklee adalah amat berlawanan dengan apa yang dipelajari dalam ilmu perubatan moden. Alhamdulillah impressive sungguh

TAPI perlu kesabaran la dalam rawatan menggunakan natural approach macam ni jika keadaan diabetes dah bertahun-tahun takkan kita expect dalam sebulan boleh normal blood sugar reading kan? logik alam ini pasti ia mengambil masadan kesabaran Dr Nik akhirnya terbayar dengan ayahanda beliau bebas diabetes.

 

Diabetes hari nipenyakit lazim rakyat Malaysia yang mana kebanyakannya pesakit berakhir dengan dialysis.

 

alhamdulillah ayahanda Dr Nik dikurniakan anak soleh seperti beliau yang sanggup bersabar dalam memberikan ayahya yang terbaik menurut ikhtiar kita sebagai manusia

 

alhamdulillah ayah kami juga bertahan dengan VIVIX Shaklee, kini tak perlu lagi ulang alik dan makan ubat klinik walaupun history keturunan diabetes kami teruk kerana 2 ahli keluarga pergi kerana komplikasi diabetes

 

inshaaALLAH kami adik beradik nak ikhtiar sehabis baik untuk ayah. semoga ALLAH memberi kejayaan atas ikhtiar kami ini

 

Anda boleh membaca lebih lagi info tentang VIVIX Shaklee dan diabetes

 

Nak Beli Vivix Shaklee?

 

Nak tau Harga Vivix Shaklee?

 

Hubungi hotline kami 012-346 1698 atau cari Agen Shaklee untuk beli Vivix Shaklee di area anda? Boleh tengok di sini >> Pengedar Vivix Shaklee 2017 <<

 

Jom tengok Video Pengedar Vivix Shaklee Malaysia: