Posts Tagged ‘Testimoni Vivix Shaklee’

Vivix Shaklee – Bantu Kawal Gula Dalam Darah






Sejak dua menjak ni ramai customer yang PM nak produk shaklee untuk kawal gula dalam darah. Majoriti diorang ni memang nak order Vivix Shaklee sebab dah tau khasiatnya ?     Kalau refer pakar nutrisi pun memang diorang suggestkan Vivix Shaklee + Alfalfa. 2 vitamin shaklee ni memang basic yang wajib ada untuk kawal gula […]






Vivix Shaklee – Resveratrol Paling Power!






Vivix Shaklee Super Antioxidant yang sangat power sampai ‘sel kanser pun terpaksa bunuh diri’ ?   Yang ada cyst tak jadi operate.   Yang ada masalah gula dalam darah pun jadi normal.   Yang kaki berlubang pun dah tu tumbuh isi dan cantik macam biasa ?   Yang ada masalah protein dalam air kencing pun […]






Testimoni Pesakit Buah Pinggang Pulih Dengan Resveratrol Dalam Vivix Shaklee






“Saya baca khasiat Resveratrol dalam Vivix memang best dan testimoni Vivix Shaklee pun sangat banyak tapi dengar cerita Harga Vivix Shaklee mahal, betul ke?”     Jujurnya RM503.50 tu memang jumlah yang agak besar. Tapi kalau dengan harga tu korang boleh dapat sebotol Vivix shaklee ia tersangatlah berbaloi tau ?   Sebab kawan saya pernah […]






1 2